2777
2789
عنوان

پز دادن دختر زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 9263 بازدید | 154 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو هنر که نیست ، والا من نمیدونم چطور داخل اوج جوونی باید آدم با دوتا بچه خودشو بدبخت کنه ، خداروشکر من جوونیم و کردم و حسرتش و نمیخورم ، دو بار جوابشو بده دهنش و می‌بنده ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

عزیزم بهش بگو اتفاقا دو تا هوو بودن یکیشون باردار نمیشد اون یکی پز بارداریش رو میداد بچه اولش مرده ب دنیا اومد دومی هم معلول، گویا آه هوو عه گرفته 

بذار حال دلش خراب بشه

خدا هدایتش کنه...

ولی فکر می کنم اگر کسی واقعا از شرایطش راضی باشه سعی نمی کنه با زخم زبون زدن و بد کردن حال بقیه حال خودش رو خوب کنه، آدمی که حالش با زندگیش خوبه دیگه احتیاج به این رفتارها برای حال خوب نداره.