من یه زن بابا دارم دخترش از شوهر قبلیشه که ۲۵ سال داره بارداری دومشه ۱۹ سالگی ازدواج کرد بعد من ۳۷ سالم مجرد یه سال بیکارم مادرم فوت شده خواهرم ندارم این دختر زن بابا هی میاد شکمشو میده جلو به من پز میده که وای یکی اومده بود سونوگرافی ۳۸ سالش بود گفتن احتمال داره بچه مشکل داشته باشه وای مردم حوصله دارن تو سن بالا بچه میارن مادر باید جوان باشه حوصله بچه داشته باشه خلاصه هی نیشم میزنه قربون خدا برم من تنها میون گله گرگها چکار کنم اخه کسی هم پشتم نیست جوابش برم چوب دوسرطلام نه ازدواجم حور میشه نه کار و بار دیگه دلم از زندگی سیر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بگو هنر که نیست ، والا من نمیدونم چطور داخل اوج جوونی باید آدم با دوتا بچه خودشو بدبخت کنه ، خداروشکر من جوونیم و کردم و حسرتش و نمیخورم ، دو بار جوابشو بده دهنش و میبنده ...
دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .
ولی فکر می کنم اگر کسی واقعا از شرایطش راضی باشه سعی نمی کنه با زخم زبون زدن و بد کردن حال بقیه حال خودش رو خوب کنه، آدمی که حالش با زندگیش خوبه دیگه احتیاج به این رفتارها برای حال خوب نداره.