2777
2789
عنوان

بنظرتون دعوا راه بندازم یا با خوبی جداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 46 پست
دوره زمونه نحسی شده مردا دیوثتر و پلیدتر شدن همش هم زیر سر اینستا و مجازی و این دوره زمونه کثیفه ...

خداازونی ک اینستاوواین فضای مجازی رودرست کردنگذره.

مردهامون بدشدن واقعا ازبس گرونیه و سرشون تواین گوشب کوفتیه ک میرن سمت کسافت کاری تازن گرفتن و مسئولیت ب عهده گرفتن

چطور تو لحنت بد باشه دلسوزیه من لحنم بد باشه توهینه. منم از روی دلسوزی گفتم توهین نکردم گفتم یه وقت ...

تونگران ابروی من نباش.به فکرخودت باش.

معلومه ک توفامیل یاابروی خودت خیلی رفته یاباابروی مردم بازی میکنی ک نگرانی  اینقدر.

برای من اصلا مهم نیست.

جای تجربه یامادرتون ک حتمابهتون نگفته میگم توبحثی که اصلا شمامخاطبشون نبودین واردنشین اینطورازاون ادمابی ادبتربه نظرمیاین .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که بچه سنی و بافکروعقل راهت روجلونمیبری و باهوا وهوس و بی فکریت کارهات روجلومیبریدوران عقدبرا ...

اين چ طرز حرف زدن با كاربراست عقد دوران شناخت نيست بله گفته ثبت شده شرعي قانوني ازدواج صورت گرفته نامزدي دوران اشنايي شناخت هست ك هيچ جا هم ثبت نشده

تونگران ابروی من نباش.به فکرخودت باش.معلومه ک توفامیل یاابروی خودت خیلی رفته یاباابروی مردم بازی میک ...

یادت باشه هر موقع با هر کی بحثت شد اسم مادرشو نیاری یه ذره شخصیت داشته باش و راجع به همون موضوع فقط بحث کن اسم عزیزاشو نیار که بخوای ناراحتش کنی و تو بحث برنده باشی

اين چ طرز حرف زدن با كاربراست عقد دوران شناخت نيست بله گفته ثبت شده شرعي قانوني ازدواج صورت گرفته نا ...

بحث حلال وحرومی ک نیست خیلی ها تودوران عقد اصلاطرف رو نمیشناسن یعنی ازقبل شناختی نداشتن ازدواج میکنن من ک نمیگم حرومه میگم درست نیست جون شناختی نیست .

ازمشاوره بپرسید حتی اونهاهم میگن رابطه کامل بدون شناخت طرف تودوران عقداشتباهه چون خیلی ها وقتی میبینن طرف بده چون باکره نیستن جدانمیشن.

هزاربارتوهمین نی نی سایت ازبچه ها شنیدم ک چون باکره نیستم نمیتونم جداشم

یادت باشه هر موقع با هر کی بحثت شد اسم مادرشو نیاری یه ذره شخصیت داشته باش و راجع به همون موضوع فقط ...

من به مادرتون توهین نکردم.

توبرنده مدال روبدن به شما کمتر ریپ بزنید باشخصبت خانوم

من به مادرتون توهین نکردم.توبرنده مدال روبدن به شما کمتر ریپ بزنید باشخصبت خانوم

حالا من هیچی تو همین تاپیک چند نفر بهت گفتن طرز حرف زدنت درست نیست . وقتی چند نفر میگن یه ذره روی خودت کار کن ضرر نمیکنی 

[QUOTE=378324922]حالا من هیچی تو همین تاپیک چند نفر بهت گفتن طرز حرف زدنت درست نیست . وقتی چند نفر میگن یه ذره روی خو 

عزیزم توغصه منونخور فعلا روچیزی ک بهت گگفتم تمرین کن وکارکن منم خدای خودم رودارم غصه منونخور.

نگاه کردم دیدم بخاطر این مرتیکه دوزازی چقدر تاپیک زدی ولش کن بابا بره پای لیاقتش 

آخه ببخشیدا اون چی بود جز یه مطلقه ی پیرمرد 

تو جونی 23 سالته 

ادامه تحصیل بده شاغل شو با موفقیت بزن تو دهن این آدمای عوضی 

مطمعن باش جواب کارشون و پس میگیرن

تو نمیخواد به من تمرین بدی خودت یکیو میخوای بهت تمرین بده

چیشد ناراحت شدی؟

چراکسی بهت گفت روروابط اجتماعیت واینکه کجاصحبت کنی ک ناراحتی نداره.

هروقت کسی تورومخاطب قرارداد صحبت کن هیچ اشکالی نداره ولی بی ادبیه ک وسط بحث دونفر بپری وزشتیش میدونی چیه 

بگی اگه حیانداشت فلان بهت میگفت این یعنی اینکه چقدردورت ادماباحیا زیادیودن ک تشخیص میدی ی بی حیا چطوررفتارمیکنه.

ان شالله ک تمرین کنی و موفق بشید ب امیدخدا.

نه عزیزم ناراحت نشدم خدا شفات بده

ان شالله خدا ادمایی ک گیرالکی میدن هم شفاعت کنه.

ان شالله ب مادرتون هم طول عمربده و کنارهم همیشه سالم باشین 

اگه قیدحیات نیستن که خدارحمتشون کنه ونور رحمانیت بهشون بتابونه اصلا قصدم توهین ب مادرتون نبوده.

ولی خدایی روخودت کارکن توهربحثی الکی واردنشی بحث منواون خانوم همون موقعه تموم شد بببن چقدرکش پیداکرد.اینهاتواقوام ادامه پیداکنه ابروبراادم نمیمونه اینجاک  نی نی سایته ومیتونیدخیلی تمرین کنیدمشکلی نداره.

خیلی دنبال چیزها نباشیدبگذرید.مثل من ک دیگه میخوام رهاکنم بحث رو .من حلال کردم شماروان شالله شمام حلال کنید.

شبتون بخیر.

ن 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید