2777
2789
عنوان

بنظرتون دعوا راه بندازم یا با خوبی جداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 46 پست
اتفاقا تو توی دنیا نیستی😐😐ملت قبل عقد همه کار میکنن (نینی یار پاره نکن منو من اصلا موافق نیستم ) ب ...

اوکی .

تویی ک تودنیایی باهمین فک بروجلو.

هرکسی نظری داره .

اگه کسی بچه سن نباشه وبراخودش ارزش قایل باشه قبل رابطه طرفش رومیشناسه ن اینکه چون اسمش شوهره هرکارخواست بکنه .

بیا ببین اینجا هست پره ازاین دخترایی ک مثل توفک کردن و پشیمون بودن .

الان شوهرش نمیخادش تودوران عقدن ایشون.

حالا فک کن اگه باکره نبود براش جدایی سخت تربود وبیشترایشون صدمه میدید.

هرکی هرکارغلطی کرد ک مانبایدانجام بدیم یادگرفتم باعقل وشناخت برم جلو شمامختاری میتونید اینکاروانجام بدید.

رابطه کامل نبوده من همون لمس و اینارو میگم

مهریتو بگیر   بزار درس بشه براشون 

طلاق هم  صداشو صبط کنی   یا پیامکی چیزی ازشون داشته باشی کافیه    بی جاره میشن یه فیلم یواشکی بگیر ک میگن اره جدا شو و ۰۰۰ پدرشو در میارن   قانونی برو جلو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واه چه طرز حرف زدنه حرف زدن بلد نیستی حرف نزدن ک بلدی

دوستشونی؟ 

اون که بلده حرف بزنه نمیزنه شماکه بلدی جاش میزنی؟

پس من به شمامیگم حرف نزدن تاوقتی کسی ازتون نپرسیده بلدید؟یااینکه پابرهنه نپرین تویه بحث چی؟

فیلم واینهاروقبول میکنن؟

بله  فیلم ک مدرک و پیامک فقط صدا  مدرک حساب نمیشه  بیشتر برا اطلاع قاضی  بد نیست   ولی پیامک بتونه بگیره  یا فیلم یواشکی  دیگه   هم طلاق هم مهریشو راحت میتونه بگیره 

چطورمیدونی بیچاره میشن؟یعنی به جزبریدن مهریه مگه دادگاه چیکارمیکنه؟

دادگاه ببینه مرد گفته باشه طلاق میدم   دیگه  میگه  طلاق دادی تمام  بیا مهرریشم بده  شهر هرت نیس دختر مردمو  بدبخت کنی  

اصلا مرد بگه طلاق میدم  شرعا حروم میشه زنش بهش  دیگه باید تاوان طلاق دادنو بده 

ولی استارتر باید زرنگ باشه  جوری حرف بزنه ک اره نثلا من طلاق نمیخوام  اینا میخوان طلاق بدن 

دوستشونی؟ اون که بلده حرف بزنه نمیزنه شماکه بلدی جاش میزنی؟پس من به شمامیگم حرف نزدن تاوقتی کسی ازتو ...

فقط باید دوستش باشم که حرف بزنم؟حرکت و حرف اشتباهو هرجا ببینم تذکر میدم .شاید خودش خواسته احترام سنتو نگه داره ولی کلا طرز حرف زدنت درست نبود یعنی چی که به یکی بگی دهنت بو شیر میده 

خداازینجورادمانگذره که باابروی کسی اینطوربازی میکنن.ممنون گلم

دوره زمونه نحسی شده  مردا  دیوثتر و پلیدتر شدن  همش هم زیر سر اینستا و مجازی و  این دوره زمونه کثیفه      کسی دیگه سالم نیس زندگی سالمم نمیخوان ک داشته باشن  

اونم همینطوری گردن نمیگیره بخاطرمهریه اش بایدبقول تومدرک ازش جمع کنه.

اره با مدرک   بدون مدرک  خیلی کش میاد قضیه تهش از موی سرشم باید بگذره ک طلاق بگیره  

ولی مدرک داشته باشه ک اون هی طلاق طلاق میکنه دیگه  اسون میشه

[QUOTE=378321660]فقط باید دوستش باشم که حرف بزنم؟حرکت و حرف اشتباهو هرجا ببینم تذکر میدم .شاید خودش خواسته احترام سنت 

تذکردادن با توهین فرق میکنه.

خودشم میدونست ازدلسوزیه ک میگم واسه همون چیزی نگفت  ولی شماقصدتون توهین بود.

دخترامون ازسادگی رابطه برقرارمیکنن وخیلی ها پشیمون میشن اگه بهش نگم بچه ای که اینطورفک میکنی اونم خدای نکرده شاید همین اشتباه روکنه بایدبدونه که باعقلش بره حلو.دنیامون دنیایی نیست ک بابی فکری بخوایم بریم جلو وهمه چیز روتجربه کنیم اونقدرعمرنمیکنیم .بایدازتجربه ادمااستفاده کنه تااینکه بهشون بگه ازچه قرنی اومدی.

ن اینکه چون من اززمان اهل بوق اومدم  نمیفهمم واون ک تازه ب دوران  رسیده اس میدونه.

من ازتجربه میگم اون ازبچه بودن سنش.

شمادفعه بعدک خواستی تذکربدی اول لحن خودتودرست کن.

اینطور منم قبول میکردم.

وبااحترام جواب شمارومیدادم

[QUOTE=378321660]فقط باید دوستش باشم که حرف بزنم؟حرکت و حرف اشتباهو هرجا ببینم تذکر میدم .شاید خودش ...

چطور تو لحنت بد باشه دلسوزیه من لحنم بد باشه توهینه. منم از روی دلسوزی گفتم توهین نکردم گفتم یه وقت همین لحنو حرفو به کس دیگه ای تو جامع یا فامیل نزنی چون مردم مثه این خانم با حیا نیستن یه دعوا میشه آبروت میره