2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم کاش شوهرم باهام خوب شده😭😭توروخدا بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 24 پست
یه نفر خلاصشو بگه بهم

شوهرش مشروب خوره، رفته خونه مادرش

اسی هم از خونه مادرش رفته پیش شوهرش خونه مادرشوهرش، گفته نخور، شوهرشم کتکش زده 

برادرشوهرم زنگ مامان اسی زده دختر و بردار ببر

ابرومون برد 

شوهرشم یا اسی قهره اومدی دم خونه ابروریزی کردی 😑

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم شرایطم خوب نیست الان قهرم اما مشکلم اینه که دیگه باید تعیین تکلیف کنم و راستش خیلی سخته جدایی و طلاق برام 

میشه لطفا برام توضیح بدی چیکار کنم فدات شم اصلا نابود شدم میخوام اگر جدایی برام بهتره با توکل به خدا برام انجام شه 

تو هنوز کامل باهاش حرف نزدی و بهش نگفتی نگران سلامتیش بودی 

اگر شرایط اوکی بود خوب میشد که چند روز بزاریش به حال خودش ولی الان اگر خونه مادرش بمونه قطعا به فکر طلاق میفته از بس میزنن توی سرش که زنت اومد آبروریزی کرد 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

تو ابرو ریزی کردی یا اون متوهمه مشروب خور بدرد زندگی نمیخوره عوض اینکه تو دست پیش بگیری اون بتو میگه ...

گلم وقتی مهریه را برام اجرا چی میشه ؟ بعدش ؟ 

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

گلم وقتی مهریه را برام اجرا چی میشه ؟ بعدش ؟

اگه قصدت جدایی هست بزار اجرا

قبلش با یه وکیل مشورت کن 

بزاری اجرا حساباش اینا بسته میشه

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید

بزار حالا چندروز بگذره چقدر عجله داری برای شکایت یا رفتن خونه خودت‌ . مشروب خور درست نمیشه .منم الان شوهرم میخوره بریم خونه مادرش ک روستاهس حتما میخوره ولی من همش گیر نمیدم هر ی مدتی گیر میدم قشنگ میرینم بهش دیگ میشینه سرجاش ولی آدم نمیشه ک. اما خب شوهرمن از من میترسه قاطی کنم دیگ هیچی جلودارم نیس .چقدر ضعف نشون میدی شما

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا مشروب همچین عواقبی نداره

شوهرت مشکل روانی داره

خانواده ش از خودش بدتر