2777
2789
عنوان

چرا کیکام پف نمیکنه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 46 پست
سفیده رو هم میزنم تا شکل خامه بشه ۱۰ دقیقه میزارم تو یخچال ...بعدم زرده و شکر و روغن و شیر و قاطی م ...

سفیده رو بعد از آرد باید اضافه کرد 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونستم از زن عموم شنیده بودم که زیاد میریزه

عزمزمه دستور این کیک اینطوریه ..اول ۴تا تخم مرغ رو با یک پیمانه شکر و یک قاشق چای خوری وانیل ۱۰دقیقه هم بزن که رنگش سفید بشه بعد نصف پیمانه روغن و نصف پیمانه شیر بهش اضافه کن و ۱دقیقه هم بزن و خاموش کن همزن رو .تو یه ظرف دیگه ۲پیمانه آرد و یک قاشق غذا خوری بیکینگ پودر و هر ماده دیگه دارچین ،نارگیل،پودر کاکائو که خواستی اضافه کن و به مواد تخم مرغ آرام قاطی کن .بعد بریز تو قالب .از قبل هم فر رو روشن کن .

عزمزمه دستور این کیک اینطوریه ..اول ۴تا تخم مرغ رو با یک پیمانه شکر و یک قاشق چای خوری وانیل ۱۰دقیقه ...

خیلی ممنون 💕💕💕

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊
به به عزیزم نوش جان😍😍چه خوب شده

ممنون عزیزم ...همه ی کیکات رو میتونی با این دستور درست کنی مطمئن باش خوب میشه ...دیگه روکش این کیک رو با یه لیوان شیر و سه قاشق شکر و پودر کاکائو و کمی وانیل پختم و یه کم آرد با آب قاطی کن بریز داخلش تا قوام دار بشه ...