2777
2789
عنوان

چرا کیکام پف نمیکنه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 46 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری درست میکنی؟چرا همزمان هم بیکینگ پودر می‌ریزی هم جوش شیرین؟

اوایل فقط بیکینگ پودر میریختم  بعد دیدم پف نمیکنه دفعه های بعدی جوش شیرینم اضافه کردم

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

مطمن شو بیکینگ پودرت تاریخش نگذشته...

همیشه ۲۰ دقیقه تانیم ساعت قبل اینکه کیک بزاری همه مواد رو بیرون یخچال بزار...

۳بار الک کردن آرد به همراه بیکینگ پودر

ظرفی که مواد رو تو اون مخلوط میکنی سعی کن پلاستیکی نباشه پیرکس یا استیل ..باشه

عزیزم من با آرد نونوایی میکنم عالی میشه

شیر نمیزنم 

و...

کلا با اولیه ترین مواد

ببین اول اینکه فر باید داغ داغ باشه 

دوم در فر رو تا پایان کار باز نکن

سوم هم دما بودن مواد با محیط رو اصلا دست کم نگیر

چهارم هم زیادی مواد

از اول مراحلتو بگو تا بهت بگم مشکلت چیه

سفیده رو هم میزنم تا شکل خامه بشه  ۱۰ دقیقه میزارم تو یخچال ...بعدم زرده و شکر و روغن و شیر و قاطی میکنم بعدم سفیده رو قاطی میکنم و آردمم الک میکنم میریزم بیکینگ پودرم اضافه میکنم بعدم میزارم تو توستر 

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

چهار تا تخم مرغ با دو استکان شکر با هم زن میزنم شیر و روغن میریزم و هم میزنم 

اردو الک کن همون موقع بکینگ و اردو بریز کم کم با بقیه مواد قاطی کن 

فقط کف قالبو چرب کن بزار تو توستر یکم گرم شد موادشو بریز تو قالب اول شعله پایینی رو روشن کن بعد بالایی

با فر کار نمیکنم با توستر در حد تیم ملی پف میکنه

زیاد میریزم همیشه

سفیده و زرده رو جدا بزن

سفیده رو انقدر هم بزن که اگه ظرف رو سر و ته کردی ازش نریزه

زرده و مواد مایع رو با هم بزن بعد مواد خشک رو اضافه کن بهش

وقتی کامل مواد رو هم‌زدی سفیده رو بهش اضافه کن با همزن دستی در حدی که مخلوط شه بزن مواد رو از اول تا آخر کار همیشه به یک سمت هم‌بزن

فر یا توستر رو از یک ربع قبل گرم کن

تا نیم ساعت اولم درشو باز نکن

یکم بکینگ پودر بریز نو آاب جوش اگه مثل نوشابه کف نکرد خراب شده

من پودر آماده میگم اکثرا و بکینگ پودر اضافه میکنم منو مامانم یجور میپذیم ولی مال من پف دار تر میشه نمیدونیم هم چرا

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟می‌کشم ناز یکی تا به همه ناز کنم...!🦋🌻خوش آن روزگار همایون ما..خوش آن بخت پیروز و میمون ما..کجا رفت هوشنگ و کو زرتشت؟کجا رفت جمشید فرخ سرشت؟کجا رفت آن کوروش دادگر؟کجا رفت کمبوجی نامور؟بپرسند از ایندر که ایران کجاست؟همان مرز و بوم دلیران کجاست؟🥀بر آمد ز ایران یکی مرد سخت..که خوابُند دشمن،بر افراشت تخت!رضا شاه آن شیر میدان کار..که ایران ز نامش گرفت افتخار..ز شمشیر عزمش وطن جان گرفت..به تدبیر او،خاک سامان گرفت!کنون گر گذر بر مزارش کنم..ز فر و ز شوکت نثارش کنم..🦁♡هرچقدر بزرگتر می شوم بیشتر میفهمم نجات دهنده اصلی فقط"پدر و مادرم"هستند❤🍁نیاز نیست برای بالا بردن یک زن آن را به مرد تشبیه کنید،او یک زن است همینقدر ساده و با شکوه..!♥️دین و ایمان دیگران به تو ربطی نداره،هرکی یجوری با خدای خودش ارتباط می گیره..!من با خدای خودم آزادانه حرف می زنم بدون هیچ پرده ای و اون لحظه حس می کنم که چقدر به خدا نزدیکم..نه با نماز..نه با قرآن.. با دل و زبانم..!پس تو اگر با راه دیگه ای به خدا نزدیک میشی بع من یا کسی مربوط نیست اون تویی و خدا و جوری که ارتباط میگیری فقط و فقط به خودت مربوطه...!🪻❤

بیشتر ببینید

من هر چی تو فر و توستر درست کردم نشد آهرش تو قابلمه ی چدن گذاشتم عجیب پف کرد.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن//تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣

آرد رو هم زیاد هم بزنی یا شکر کیکت زیاد باشه پف نمیکنه 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂