2777
2789
عنوان

بارداری در روز پنج پریود با ارتباط سطحی و برخورد منی

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 68 پست

تخم گذاری حدودا بعد ی هفته از اتمام پریودی اتفاق میوفته

احتمالش کمه

ولی خب ۲۰ روز دیگه بیبی بزن

نمیدونم چرا سراغ این چیزا بدون ازدواج رفتی گل ولی ترکش کن بلخره یروزی بد شانسی بیاری ممکنه باردار شی

Ay'a ulaşmak için göklerin yüksekliklerinden korkmayın

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من واقعا نمیفهمم چراتن خودتون میزارید دراختیار  یه ادم هرزه ک فقط شما رو مثل دستمال کاغدی میدونن   روتون ارضا میشن شما رو هم یه فاحشه میدونن بعدم استرس برای شماس انشالله ک بارداری ب ذلت بیافتی متاسفم واست

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

پس خداکنه بگیره وحامله بشه‌ یه دسته گل واسه مامان جونش بیاره..😏

چقد دلتون سیاهه 

آخه به شما چه مربوطه حامله باشه یانه چه ضرر و منفعتی برای شما داره که اینجوری ابراز نفرت میکنید!!!!

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
وای دقیقا حالم از این کلمه که تو سایت همش میگن بهم میخوره

آره خوشحاله که مثلا پرده ی وجود نداشتشو حفظ کرده هعی دخترم دخترم میکنه

دختر یعنی زیر هیجده سال. بعد ایشون هنوز فکر میکنه چون چیز نشده دختر محسوب میشه اونم با وجود داشتن رابطه!!!! 

ادم سرشو بکوبه به کدوم دیوار که حیفم نشه؟ 

پروفایلم نامزدمه که سربازه دعا کنید سالم از سربازی برگرده🎀😌

چقد دلتون سیاهه آخه به شما چه مربوطه حامله باشه یانه چه ضرر و منفعتی برای شما داره که اینجوری ابراز ...

دقیقا نمیگم کار استارتر درست بوده ولی یجوری قضاوت مبکنن آدم برگاش میریزه انگار خودشون مریم مقدسن 

من واقعا نمیفهمم چراتن خودتون میزارید دراختیار یه ادم هرزه ک فقط شما رو مثل دستمال کاغدی میدونن ر ...

چطور میتونید همچنین دعای کنید

دختر که گول نمیزنن خواست دو طرفه و لذت دوطرف 

این نفرین ها هم درست نیست 

دقیقا نمیگم کار استارتر درست بوده ولی یجوری قضاوت مبکنن آدم برگاش میریزه انگار خودشون مریم مقدسن

رابطه جنسی واقعا یه چیزی خصوصی و حریم خصوصی آدمه و اینک اینجا ولی عادتشونه که توی رخت خواب آدم نظر میدن من نمیگم به هرکی رسیدی باهاش بخواب ولی اینکه با کسی یمدت معشوقه ات رابطه داشته باشی چیزی بد نیست نمی‌دونم والا 

دقیقا درست یا غلط تصمیم شخصی خودش بوده و فقط به خودش مربوطه نمیدونم این مردم کی به خودشون میان یکم از جهان سومی بودن در میان

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋