سلام من روز پنج پریودم ارتباط سطحی داشتم و کامل نبود اما نمیدونم باهام برخورد کرد منی یا نه بعد از چهار روز زیر دلم درد گرفته و کمرم هم درد گرفته اما کیت تخمک گذاریم منفی هست می خواستم بپرسم امکان بارداری هست یا خیر سیکل من 32 روزس
گفتمکه فقط شخص استارتر منظورم نیست..ولی مردهای متاهلی که بادختر مجرد رابطه دارن چی؟؟ به این طرف هم ...
عجب ادمی هستی اومد راجب یه مسئله راهنمایی خواست مگه اومد گفت تو بیا به من درس زندگی بده؟تویی که انقدر راحت انگشتتو به سمت همه میگیری و متهم میکنی لابد میدونی حق الناس گناهش بدتر از گناهیه که خدا خودش میتونه ببخشه دیگه؟یه دل شکسته یه ناراضی بودن استارتر از دست تو که میای میگی خدا کنه حامله بشی میتونه هم این دنیا هم اون دنیاتو بگیره بعید میدونم ادمی که انقدر معتقده همچین مسئله ای براش بی اهمیت باشه یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به مردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابا زنا چیه این حرفا چیه من کی گفتم با دوست پسرم بودم ؟؟منو نشون کردن تو این دوران این اتفاق افتاده
ببین خواهرم من که توپستای بالاتر گفتم من به صورت کلی میگم..چون بعضی از کاربرا راحت میگن رابطه قبل از ازدواج اشکالی نداره....کی گفته کدوم روانشناس تایید کرده..هزار تا مشکل وعوارض وعواقب داره که فقطیکیش همین ترس از بارداری یا بارداری ناخواسته هست.(بخواممفصل بگمخیلی طولانی میشه)..اون پست اولم همکهگفتم حامله باشه فقط کنایه بود.نه دعا.. که همشون پریدن به من که خدا به سر خودت بیاره...من راضی به رفتن آبروی هیچ دختری نیستم...شماهم همین امروز یه غسل توبه کن منم دعا میکنم که خبری نباشه... اگر ناراحت شدی عذر میخوام