2777
2789
عنوان

بارداری در روز پنج پریود با ارتباط سطحی و برخورد منی

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 68 پست
گفتم‌که فقط شخص استارتر منظورم نیست..ولی مردهای متاهلی که بادختر مجرد رابطه دارن چی؟؟ به این طرف هم ...

عجب ادمی هستی اومد راجب یه مسئله راهنمایی خواست مگه اومد گفت تو بیا به من درس زندگی بده؟تویی که انقدر راحت انگشتتو به سمت همه میگیری و متهم میکنی لابد میدونی حق الناس گناهش بدتر از گناهیه که خدا خودش میتونه ببخشه دیگه؟یه دل شکسته یه ناراضی بودن استارتر از دست تو که میای میگی خدا کنه حامله بشی میتونه هم این دنیا هم اون دنیاتو بگیره بعید میدونم ادمی که انقدر معتقده همچین مسئله ای براش بی اهمیت باشه یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به مردم

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

[QUOTE=378320680]عجب ادمی هستی اومد راجب یه مسئله راهنمایی خواست مگه اومد گفت تو بیا به من درس زندگی بده؟تویی که انقد ...[/QUOTE

به خدا اگر یه دعای بد در حق یکیشون بکنی شهرو آتیش میزنم انشاالله گردن همشون که گفتن میمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=378320680]عجب ادمی هستی اومد راجب یه مسئله راهنمایی خواست مگه اومد گفت تو بیا به من درس زندگی ...

اهمیتی نده خدا که نمیاد ببینه هرکسی هر دعای بدی در حق دیگری کرد فورا براوردش کنه

اهمیتی نده خدا که نمیاد ببینه هرکسی هر دعای بدی در حق دیگری کرد فورا براوردش کنه

به قرآن خودم کم بدبختی ندارم چندین روزه خواب و خوراک ندارم چرا فکر میکنن من کافرم من می تونم بگم حتی از همه بیشتر خدارو قبول دارم 

به قرآن خودم کم بدبختی ندارم چندین روزه خواب و خوراک ندارم چرا فکر میکنن من کافرم من می تونم بگم حتی ...

انشاالله درست میشه خوب و بد رو فقط خدا میدونه 

ازمایش بده که خیالت راحت باشه انشاالله که چیزی نیست

بابا زنا چیه این حرفا چیه من کی گفتم با دوست پسرم بودم ؟؟منو نشون کردن تو این دوران این اتفاق افتاده

ببین خواهرم من که تو‌پستای بالاتر گفتم من  به صورت کلی میگم..چون بعضی از کاربرا راحت میگن رابطه قبل از ازدواج اشکالی نداره....کی گفته کدوم روانشناس  تایید کرده..هزار تا مشکل وعوارض وعواقب داره که فقط‌یکیش همین ترس از بارداری یا بارداری ناخواسته هست.(بخوام‌مفصل بگم‌خیلی طولانی میشه)..اون پست اولم هم‌که‌گفتم حامله باشه فقط کنایه بود.نه دعا.. که همشون پریدن به من که خدا به سر خودت بیاره...من راضی به رفتن آبروی هیچ دختری نیستم...شماهم همین امروز یه غسل توبه کن منم دعا میکنم که خبری نباشه... اگر ناراحت شدی عذر میخوام

پارسا پسرمامان😍
به قرآن خودم کم بدبختی ندارم چندین روزه خواب و خوراک ندارم چرا فکر میکنن من کافرم من می تونم بگم حتی ...

اینارو ول کن،برا اطمينان دوتا قرص اورژانس بخور ، دمنوش زعفرون درست کن بخور. احتمالش خیلی کمه باردار بشی تو اون روز نگران نباش،  به اون پسره ام بگو خراب کاریه اونه اونم باید نگران باشه و هی نگه هیچی نیست ،بره قرص بخره برات