مژه کارها، برای هر مشتری شون مژه بکارن، نفری ۵٠٠- ۶٠٠ تومن می گیرن. مشتری شون هر ماه باید بیاد پیششون برای ترمیم. هزینه ی ترمیم هم حداقل نصف قیمته. فقط در نظر بگیرید یک مژه کار، روزی برای پنج نفر مژه بکاره. کم کم روزی ۲ میلیون درآمد داره. مژه کاشتن برخلاف عمل زیبایی(جراحی)، عوارضی هم نداره و مژه کار خیلی نگران این نیست بعدا ازش شکایت بشه. نیازی نداره، چند سال در دانشگاه درس بخونه. از دوره ی نوجوانی میتونه بره دنبال یادگیری این مهارت. شغلشم چون به زیبایی ربط داره، همیشه انرژی مثبت می گیره. نظرتون چیه؟
ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
بهترین شغل بستگی داره به استعداد و توانایی و علاقه یک شخص
By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju
بهترین شغلم فقط خونه نشینی و گشتن و راحت زندگی کردناز جیب شوهرو السلام
حقیقتا دو هفته ی عید داشتم دیوونه میشدم
زیادی بیکار گشتن تو روحیه تاثیر منفی میذاره
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
خانه داری درصورتی که همسرت ساپورتت کنه در حد یه کارمند بهت حقوق بده
از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوحهایی از نقره، از آسمان به سوي زمين ميآيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمینویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام