2777
2789
عنوان

بهترین شغل برای یک زن

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجایی که مژه کارا بابت ترمیم ۵۰۰ میگیرن 

چرا ما ۱۲۰۰ میدیم 😪

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بیشتر ببینید

بهترین شغل بستگی داره به استعداد و توانایی و علاقه یک شخص

By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju

بیشتر ببینید
بهترین شغلم فقط خونه نشینی و گشتن و راحت زندگی کردناز جیب شوهرو السلام

حقیقتا دو هفته ی عید داشتم دیوونه میشدم 

زیادی بیکار گشتن تو روحیه تاثیر منفی میذاره

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بیشتر ببینید

چقد راحت میگی عوارض نداره 

حتی کاشت ناخون هم عوارض خودشو داره 

شما دارین ب لایه اتری بدن اسیب میزنین 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

خانه داری  درصورتی که همسرت ساپورتت کنه در حد یه کارمند بهت حقوق بده

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
کجایی که مژه کارا بابت ترمیم ۵۰۰ میگیرن چرا ما ۱۲۰۰ میدیم 😪

۱۲۰۰ ترمیم؟زیاده که 

من اکستنشن رفتم اسفند ماه ۷۰۰ تومن تازه ارایشگاه نبود عمارتی بود واسه خودش واقعا خفن بود