2777
2789
عنوان

بچه ها طبیعیه اینقدر بیخیالم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 47 پست
من ترم اخرم و خب شغلمم مربوط به رشتم هست که مشغولمببین دختر قشنگ موقعیت اجتماعی خیلی مهمه اینکه تو ج ...

چقدر قشنگ بود حرفاتون و کاملا درست 

من عاشق فرهنگیانم..ولی نمیدونم چرا همت نمیکنم بخونم..

شغله شریفتون چیه

🙂

منم رشتم تجربی بود مث شما هاافرین تو که قبول داری پس گوشیتو بذار کنار دوسال دیگه از خودت تشکر میکنی

نه منظورم رشته دانشگاهیتون بود، 

شنبه یه جراحی دارم اونو انجام بدم میذارمش کنار حتما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نحوه افكار و انديشه هاي انسان به گونه اي است كه امكان دارد تنها خواندن يك كتاب، پايه انديشه ها و افكار او را بر مبناي جديد يا در مسير خاص قرار دهد و چه بسا ممكن است كتابي، مسير سرنوشت ميليونها انسان را در جاده مخصوصي بيندازد ! 🙃

چقدر قشنگ بود حرفاتون و کاملا درست من عاشق فرهنگیانم..ولی نمیدونم چرا همت نمیکنم بخونم..شغله شریفتون ...

قبولی تو فرهنگیان خیلی راحته دختر باورت نمیشه من دختر عمم 40 روز مونده بود به کنکور خوند و قبول شد امسالم سال اولش هست

من اینترنم

زندگی زیباست..🩷✨️

كمتر كسي مي تواند بدون دغدغه و در كمال متانت به بيان باورهايي بپردازد كه با تعصبات محيط اجتماعي او يكسان نباشد. بسياري از مردم شهامت داشتن چنين باورهايي را هم ندارند ! 

واقعا؟؟؟امیدوارم بتونم..الان ۲۰ روز دیگه بیشتر نمونده.

ببین در نهایت روز کنکور تو میری سر جلسه 

و  در نهایت میری دانشگاه 

پس چه بهتر که ی رشته و دانشگاه خوبی بری

20 روز هم غنیمته تو  قطعا صفر نیستی پس تلاش کن

خبر قبولی تو چند ماه دیگه بهمون بده

زندگی زیباست..🩷✨️