2777
2789
عنوان

بچه ها طبیعیه اینقدر بیخیالم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 47 پست
امسال واقعا از لحاظ روحی نابود شدم بنا ب دلایلی دیگه نخوندم گذاشتم برا سال بعد

انشالله دلت ارامش پیدا کنه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی زیاد، برا قلمچی فک کنم 7،8 تومن دادم باور کن فقط دوبار رفتم سر جلسه

وقتی درس خون نیستی و جدی نیستی بری کنکور چرا انقد هزینه کردی؟ میتونستی بدون خوندن و رتبه خوب یه پیام نور بری راحت

ولی خواهرانه بهت میگه حتی اگه 405 میخوای کنکور بدی الان روزی 2 ساعت بخون حداقل نهایی رو جمع کن جدی ب ...

اره میخوام شروع کنم کم کم،، ولی این اهمالکاری عنتر نمیذاره 

ولی‌ بالاخره مجبورم پسش بزنم

وقتی درس خون نیستی و جدی نیستی بری کنکور چرا انقد هزینه کردی؟ میتونستی بدون خوندن و رتبه خوب یه پیام ...

درس خون بودم واقعا نمیدونم جو مدرسه روم تاثیر گذاشت یا چی، اصلا هپروت شدم درسو گذاشتم کنار..

واقعا امسال قصدم تموم کردن ماجرای کنکور بود ولی نشد ک بشه دیگه

الان شاغل هستی؟میشه یکم از تجربیات بگی؟شاید ب خودم اومدم

من ترم اخرم و خب شغلمم مربوط به رشتم هست که مشغولم

ببین دختر قشنگ موقعیت اجتماعی خیلی مهمه اینکه تو جامعه همه ب ی چشم دیگه نگات کنن اینکه حتی دایی و خاله ها روت ی حساب دیگه باز کن 

به خدا اینقدر قشنگه تو 1 سال سختی بکشی ولی تا اخر عمر مطمئن باشی که زندگیت تامین هست 

حتی واسه ازدواجت هم خیلی موردای بهتری میاد حتی شده بخاطر شغلت شاید درست نباشه هاا ولی واقعا همینجوریه

مامان بابات کلی امید دارن اینکه بگن دخترم دکتره بخدا خیلی قشنگه جدی میگم بهت من تجربشو داشتم اون ذوق از ته دلشون 

زندگی زیباست..🩷✨️

دوست پسر داشتی؟ سعی کن از پسرا دوری کنی. حواست بذار فقط برا درست

اره ولی اصلا مهم نبود برام ک بخوام برا اون از درسم بزنم زودم رابطمو باهاش تموم کردم کلا انگار امسال سال من نبود.. انگار جور نمیشد ک بشینم مث آدم بخونم

من ترم اخرم و خب شغلمم مربوط به رشتم هست که مشغولمببین دختر قشنگ موقعیت اجتماعی خیلی مهمه اینکه تو ج ...

چه رشته ای میخونین؟ 

با تک تک حرفاتون موافقم، واقعا آینده رو با یه سال درست و حسابی درس خوندن میشه از این رو به اون رو کرد 

چه رشته ای میخونین؟ با تک تک حرفاتون موافقم، واقعا آینده رو با یه سال درست و حسابی درس خوندن میشه از ...

منم رشتم تجربی بود مث شما ها

افرین تو که قبول داری پس گوشیتو بذار کنار دوسال دیگه از خودت تشکر میکنی

زندگی زیباست..🩷✨️