2777
2789
عنوان

مهمون خانم که میاد خونمون بابام میشینه خونه پیش مهمونا

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 30 پست
خب اونا وقتی میبینن بابات خونه هست نباید بیان و مزاحمت ایجاد بکنن،بابات تقصیری نداره نشسته توی خونه ...

کاش بابام بود تمام دنیا روبلاک میکردم بخاطرش پدرم روحت شاد فقط ۶سالم بود که شهید شد وحسرت یکبار دیدنش یکبار بغل کردنش تاقیامت ب دلم موند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب اونا وقتی میبینن بابات خونه هست نباید بیان و مزاحمت ایجاد بکنن،بابات تقصیری نداره نشسته توی خونه ...

شاید زن بخواد یه حرف راحتی بزنه نتونه بعدشم هی بره تو اتاق

نه اصلا سه تا داداش داره اونم پشت سر خودش به دنیا اومدن

عجیبه از پسر اول خانواده بعیده ک اینقدر بیخیال باشه مگه مر صب تا غروب میخوابه خونه ،اصلا مرد حتی کار نداشته باشه بابد باید چندین ساعت بیرون از خونه بگذرونه وگرنه خانواده از دستش عاصی میشن و بی احترام میشه