2777
2789
عنوان

میگه بچم کسیو زد بهش جایزه بدن انجام نده ای کارو

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 44 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انتظار جایزه داشتن اشتباههولی اینکه میگه بچه مو دعوا نکنن درستهمن کسی بچه مو بزنه و مادرش جلوشو نگیر ...

وای شاید برای شما پیش نیومده ولی برای من اتفاق افتاده مادرش هیچ عکس العملی نشون نمیده با اینکه میبینه بچه اش همه رو میزنه اولش خاله خودم با افتخار میگفت بچه اش همه رو میزنه بچه ۸ ساله دخترم که سه سالشه خوابیده اونم روش نشسته بود خرص گنده ،،،شوهرم دید مثل بمب ترکید همچین پسر خالم زد  از اینجور بچه ها باید زهر چشم گرفت

زنی بود برسان گردی سوار

همیشه به جنگ اندرون نامدار

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

بیشتر ببینید
بسیار تازه می گفت اونا به حرف بچم گوش ندادن واقعا که

میگفت حق با بچه منه 

اون ها حرف بچم رو گوش ندادن بهش دهن کجی کردن دستشو فشار دادن 

بچمم حق داشته بزنه 

خیلی تاپیک رو مخی بود 

از خودم معذرت میخوام بابت خوندن همچین تاپیکی

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

😐💔

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏

بیشتر ببینید
الکی میگه بخاطر لوس بودنهپرخاشگری علتش روان پریشان بچه هست توی خونه یا کتک میخوره یا دعوای پدر و ماد ...

دقیقا.  تو همون تاپیکم بهش گفتم . کتک زدن رو جایی دیده که یاد گرفته و صد در صد با بچش پرخاشگره و شایدم کتکش میزنه که بچه اینجوری شده . چون خود زنه هم از صحبتاش معلومه نرمال نیس

خیلی تاپیکش سمی بود هرچی جلوتر میرفت سمی تر میشد

جز سمی ترین های نی نی سایت هست 😂

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید
الکی میگه بخاطر لوس بودنهپرخاشگری علتش روان پریشان بچه هست توی خونه یا کتک میخوره یا دعوای پدر و ماد ...

اتفاقا زیادی لوس کردن بچه باعث میشه که انتظارش از بقیه بالا بره هرجا که به میزان توقع کودک بهش توجه نکن و به حرفش گوش نکن باعث پرخاش و واکنش شدید بچه بشه

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
بیشتر ببینید

یاد پسر جاریم. افتادم هفت سالشه بشدت بی ادبه و زورگو مثلا گوشی دست هر کی ببینه به زور میره میکه بازی داری بده منم ببینم میگم بازی ندارم میگه دروغ نگو بدع ببینم یا میاد کنارم میگه عینکتو بده یا بار اخر با ماشین اونا تا جایی میخواستیم بریم میگفت تو سوار ماشینمون نشو 

بچه خواهرشوهر منم همینطوره مخصوصا بادخترمن چون بهش توجه میشه بیشتر لجه مادرش هم باهاش برخورد میکنه ولی تاثیری نداره ما هم چون خواهرشوهرم خیلی مهربونه و بچه هام را دوست داره فقط سعی میکنیم دخترم را از پسرش دور نگه داریم و مواظب باشیم آسیبی بهش نزنه 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بیشتر ببینید
وای شاید برای شما پیش نیومده ولی برای من اتفاق افتاده مادرش هیچ عکس العملی نشون نمیده با اینکه میبین ...

بهرحال زدن اشتباهه باید تذکر داد نهایت بچه اگه وحشیه باید دستشو بگیری بکشیش عقب بگی دیگه حق نداری این کارو انجام بدی و به والدینش اطلاع بدی

من دوستمو دعوت کردم خونمون پسرش محکم زد پسرمو صدای گریه پسرم رفت هوا دیدم مادرش بی خیال داره شیرینی میخوره یک کلمه حرف نزد به پسرش منم کلا اولین و آخرین بار بود که دعوتش کردم کلا قطع رابطه کردم 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بیشتر ببینید