2777
2789
عنوان

واقعا اونقدر بد میدونین زن به مرد پول بدهههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 45 پست
توی خونه پدرش نشسته بودیم مداااام منت میذاشت بهترین کتری که قعلا تونستم کنم این بود که خونه بگیرم از ...

واقعامیخوای قسط بپردازی بروبانک بامدیربانک هماهنگ کن مااینکارکردیم وام بنام کس دگه بود اماقسطشوازحساب مابرمیداشتن

دانی چیست دولت .دیداریاردیدن  درکوی اوگدای برخسروی گزیدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعامیخوای قسط بپردازی بروبانک بامدیربانک هماهنگ کن مااینکارکردیم وام بنام کس دگه بود اماقسطشوازحسا ...

چقدر عجیبید نوشتید ی کاری نکن غرورش بشکنه الان برم قایمکی این کار کنم! که بدتر میشه

چقدر عجیبید نوشتید ی کاری نکن غرورش بشکنه الان برم قایمکی این کار کنم! که بدتر میشه

چه بدتری؟؟؟؟ طرف اصلاباخبرنمیشه حرفات قابل باورنیستن 

چه بدتری؟؟؟؟ طرف اصلاباخبرنمیشه حرفات قابل باورنیستن

چ عجیب اون وقت شوهرم نمیگه چطوری از حسابم کم نمیشه؟؟؟ 

یعنی با بانک هماهنگ کنم اوکی‌میکنن؟؟ اطلاعاتی ندارم

چ عجیب اون وقت شوهرم نمیگه چطوری از حسابم کم نمیشه؟؟؟ یعنی با بانک هماهنگ کنم اوکی‌میکنن؟؟ اطلاعاتی ...

یه نگاه به تایپکات انداختم دگه حرفاتوباورندارم برات راه روششوبنویسم

تاپیکاتو خوندم.باعرض پوزش دور از واقعیته.ی جا گفتی همسرت ۳۰۰ میلیون درامدشه..ی جا گفتی فالور نداری زنداداشت درامدش بالاس..ی جا گفتی همسرت ۵۰ درامدشه...همش درحال چرتکه انداختنی.