2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم دیگه نرو سرکار تا بهت پول بدم گوش نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 47 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل من تایم بسیاااار بالا کارشه شایدم بیشتر دلم میسوزه از این همه دست پا زدنش

همسر منم از ساعت ۱۰ صبح میره تا ۱۰ شب 

منو دوتا بچه تو خونه تنهاییم ولی تاحالا نشده باهاش از بالا به پایین حرف بزنم بخاطر کارش

همدیگه رو اینجوری دیدیمو پسندیدیم باهمین شرایط 

الان جوونن باید کار کنن رو پای خودشون وایسن افرین به همسرتون و عزت نفسش واقعا قدرشو بدونید 

هممون اگر توی زندگی ضربه میخوریم بخاطر ندونستن هامون هست کاش بیشتر بشناسیم مردامونو نه از طریق روانشناسیای زرد که هی دارن خودخاهیو خود بینی رو ترویج میکنن 

از جای درستش بریم یاد بگیریم 

همسر منم از ساعت ۱۰ صبح میره تا ۱۰ شب منو دوتا بچه تو خونه تنهاییم ولی تاحالا نشده باهاش از بالا به ...

نمیدونم روی پای خود وایسادن رو چطوری تفسیر میکنی شاید طرز فکر منو و تو زمین تا آسمون 

من معتقدم ادم تا جوون و انرژی داره خب توی کاری فعالیت کنه که دو قرون بشه پس انداز کرد خرج کرد

کاری که تهش هزار نمونه که خوب نیست 

از‌ بااالا به پایین نگاه نکردم 

وقتی میبینم انقدر عذاب میکشه میمیرم براش 

قصدم کمک نه چیز دیگه ای 

وقتی میبینم اخر ماه شرمنده س 

نداره

گاهی ب ندرت با اون غرور قشنگش غیر مستقیم پول میخواد جیگرم خون میشه 

من میتونم دستش بگیرم به جایی که لیاقتش داره برسونم اما دو دستی غرورش رو چسبیده 

نگفتم که بیاد بشینه خونه گفتم کار کنه به روشی که من میگم

یعنی اینجوری اذیت نیست؟ صبح تا شب کار برا هیچی که مسخرس خب وقتی ته حقوقش هزار نمیمونه این چه کاریه؟ ...

داری زندگیتو خراب میکنی، مردونگیش رو نبر زیر سوال، خیلی بی تدبیر و بدون درایت صحبت میکنی، باید بگی نیشه کمکم کنی ؟ من به کمکت تو کار احتیاج دارم یا به خودت، این حرفا چیه میگی؟

داری زندگیتو خراب میکنی، مردونگیش رو نبر زیر سوال، خیلی بی تدبیر و بدون درایت صحبت میکنی، باید بگی ن ...

مطمن باش از این حرفا و کارا هم میکنم که زندگیم سر پاس 

شده گاهی خیلی اندک ازش پول میگیرم که حس مردونگیش حفظ بشه من فقط دنبال اینم کمکش کنم… 

شما توی زندگی من نیستی شاید باید کامل توضیح میدادم 

داره خودشو نابود میکنه 

توی سن کم دیسک کمر گرفته 

تو نیت خوب شما شکی نیست اما وارد خط قرمز مردا نباید شد فقط همینو میدونم 🙏

نمیدونم شاید منم خودخواهم که دلم میخواد بیشتر وقت بگذرونیم رابطمون داره خیلیییی کم رنگ میشه کل امروز ۳۰ ثانیه صحبت کردیم وقتی تلفنم چک کردم انگار یه شوک خوردم با دیدن این ثانیه

دروغ چرا کلی درخواست دارم وقت نمیکنم بد قول میشم پیشت الانم کلی کار دارم بخدا فقط میام اینجا حرفای ک ...

خب میشه سوالاتم همینجا بپرسم هر موقع وقت کردین جواب بدین 

راستش از اطرافیانم کسی آنلاین شاپ نداشته هیچ تجربه ای برای شروع ندارم 🫠

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
بیشتر ببینید

عزیز شما اولین فرصت یه مشاوره برو. بنظرم تنها هم برو.

از اول تاپیک‌ داری منم منم میکنی، هیچ مردی حتی زنی خوشش نمیاد.

علاقش‌ شاید کار دولتی کردنه‌. علاقش‌ شاید کار مرتبط با تحصیلاتش. ۲۹ تومن حقوق کمی.هم نیست حتی.

من که زنم، شوهرم بگه از کارت بیا بیرون خودم میذارمت‌ سر کار، یه جوری باهاش برخورد می‌کنم حساب کار دستش بیاد.

از اول تاپیک‌ چندین بار تکرار کردی خونه خریدم، پول دارم فلان…. عزیزم حتی اگه تو زندگی هم به زبون نمیاری اما این تفکرات داری، مطمین باش حس رییس بازی به شوهرت الغا‌ میکنی.

هیچ مردی دلش نمیخواد‌ تو اون موقعیت باشه

مهربان باشیم