2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم دیگه نرو سرکار تا بهت پول بدم گوش نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 47 پست
میگی چیکار کنم؟ شوهرم از هفت صبح میره تا شب برا هیچییییی حتی وقت نمیکنیم دیگه یه فیلم با هم ببینیم

بهش بگو شغلش و عوض کنه یا تایم کمتری وایسه اگر می‌تونه 

اما اینجوری نگو 

قشنگ داری حس حامی بودن و میگیری غزش

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترین کار رو دارید باهاش میکنیداقتدارو غرور مردتون رو شکستید بااینکاراز قدیم گفتن مرد خرجی خونه رو ...

خرجی خونه؟؟؟ 

من دارم میگم کل درامدش خرج رفت امد ماشین خرجای روزانه خودش میشه نه که پی خوشی باشه نه اصلاااا خرج اضافه هم نداره 

اصلاااا نداره و نمیتونه به خرج خونه برسه 

اما به روش نمیارم 

مثلا شده ۵۰۰ بده من برم خرید من میرم خرید ده میلیون میذارم رو پوله.. خب من مگه قصد بدی دارم؟ فقط چون زنشم غرورش میشکنه من شغل ایندشو تضمین کنم؟؟؟ یا کمکش کنم؟ کس دیگه ای بود مشکلی نبود؟ اخه این کارش به چ درد میخوره مشکلم اینکه جوونیمون داره میره وقته که برا من مهم وقت کنار. هم بودن

ببخشید میگم اخلاقتون خوبه تو خونه ؟یوقتی ناخواسته بهشون بابت کار تیکه و طعنه نمیزنید

خیلی ماه 

خیلییی عاشق همیم جفتمون زیر ۲۹ سال هستیم 

نه اصلا همچنین ادمی نیستم 

یعنی اینجوری اذیت نیست؟ صبح تا شب کار برا هیچی که مسخرس خب وقتی ته حقوقش هزار نمیمونه این چه کاریه؟ ...

مگه استهلاکش چقدر میشه که میگی از ۲۹ میلیون ویزی براش نمیمونه خب اون دوست داره کار کنه شاید شما خرجشو بدی احساس سرافکندگی داره

بهش بگو شغلش و عوض کنه یا تایم کمتری وایسه اگر می‌تونه اما اینجوری نگو قشنگ داری حس حامی بودن و میگی ...

نمیدونم فقط میدونم منم زنم خستم کم اوردم 

بخدا یک هفته س سر جم سه ساعت توی هوشیاری ندیدمش 

مگه استهلاکش چقدر میشه که میگی از ۲۹ میلیون ویزی براش نمیمونه خب اون دوست داره کار کنه شاید شما خرجش ...

من فقط میخوام بیشتر کنار هم باشیم و نمیدونممم چه راه حلی پیش روش بذارم بخدا دو روز شاید ی ساعت دیده باشمش توی هوشیاری 

خرجی خونه؟؟؟ من دارم میگم کل درامدش خرج رفت امد ماشین خرجای روزانه خودش میشه نه که پی خوشی باشه نه ا ...

خیر کسی دیگه بود مشکل نبود کافیه بفرمایید گوگل یه سرچ درمورد همین مساله و اهمیتش برای اقایون انجام بدیدمتوجه میشید همه چی پول نیست خانوم !

غرورشو شکستی شما اقتدارشو اوردی پایین بااین کارت احساس بی عرضه بودن بهش دادی !

نکن اینکارو باخودت و زندگیت

خراب میشه همه چی

مگه استهلاکش چقدر میشه که میگی از ۲۹ میلیون ویزی براش نمیمونه خب اون دوست داره کار کنه شاید شما خرجش ...

از حقوقش ۶ میده قسط 

فکر کنم۳ بیمه کم میشه نمیدونم دقیقا باقیشم که خرج میشه

خیر کسی دیگه بود مشکل نبود کافیه بفرمایید گوگل یه سرچ درمورد همین مساله و اهمیتش برای اقایون انجام ب ...

مگه چیکار کردم 

منم کل زندگیم تلاش کردم برای زندگی بهتر

بهش گفتم از شغل کارمندی در بیاااا برو پی علاقت بهعنوان رفیقت کمکت میکنم 

گفت نه… 

خیر کسی دیگه بود مشکل نبود کافیه بفرمایید گوگل یه سرچ درمورد همین مساله و اهمیتش برای اقایون انجام ب ...

مشکل من تایم بسیاااار بالا کارشه شایدم بیشتر دلم میسوزه از این همه دست پا زدنش

یکی از دلایل سرکار رفتن طولانی مدتش شاید برای اینه که کمتر از سمت شما تحقیر بشه و داره از توانش بیشت ...

من فقط ی بار بهش پیشنهاد دادم🫤اونم ماه پیش بود 

ایشون ۶ سال به همین روال دارن کار میکنن چیو ب چی ربط میدی

چرا تا زن میخواد حامی بشه کمک شوهرش کنه میشه ادم بده؟

دروغ چرا کلی درخواست دارم وقت نمیکنم بد قول میشم پیشت الانم کلی کار دارم بخدا فقط میام اینجا حرفای ک ...

اگر اجازه میدی بهتون درخواست دوستی بدم میتونی راهنمایی کنی منو میخوام برم تو شغل آزاد ولی میترسم

اگر اجازه میدی بهتون درخواست دوستی بدم میتونی راهنمایی کنی منو میخوام برم تو شغل آزاد ولی میترسم

ببخشید وقتشو ندارم🥲تنها جایی که یکم فکرم ازاد میشه اینجاسج