2777
2789
عنوان

خدایی چجوری هفده هجده سالگی ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 104 پست

وای شوهر خیلی خوبه جووووووون 😋

فداش بشم منه😂

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۴سالمه مجردم بنظرم عرضه شوهرداری و بچه داری ندارم پس از اسکل بودنم لذت میبرم

اونایی ک 17_18 ازدواج کردن هم با این دید ک عرضه دارن ازدواج نکردن

اگر کاربر hero888 قرار شد در ازای انجام کاری پول بگیره ازتون فقط نی نی یار رو تگ کنید.بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم دستم بستس. همچنین کاربرای: elhamkk و anitasadr و آیسان، و افراد فمینیست و مذهبی به هیچ وجه داخل تاپیکام شرکت نکنن و توی تاپیکای دیگه هم روم ریپلای نزنن.  وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

بیشتر ببینید

من خودم ۲۰ ازدواج کردم ولی هنوز وقت داشتم خوش گذرونی کنم عشق آدمو کور میکنه 😂😂

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

اتفاقا تو برد کردی

البته که منکر این نمیشم تنهایی اذیتم میکنه ولی نمی ارزه به انتخاب اشتباه

ازتو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران/رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران/ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی/تو بمان و دگران وای به حال دگران(شهریار) ***  عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

بیشتر ببینید

من ۱۸ نامزد کردم ۱۹ عقد و بعد چند ماهم ازدواج 

تو خودم اون امادگیو دیدم 

قرار نیس همه مث هم باشن

الانم۲۲ سالمه کاملا از زندگیم راضی هستم

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

من هروقت مشکلات بهم فشار میارن

میگم باز خداروشکر که شوهر و بچه ندارم😂😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
والا بخدا😂 فک میکنن تو شوهر کردن چخبرهباز اینکه خوبه تاپیک بغلی 18 سالشه و حاملس

از 18 کمترم دیدم اینجا 😭😂کاش هیچوقت پام باز نمیشد نینی سایت بخدا😂

اگر کاربر hero888 قرار شد در ازای انجام کاری پول بگیره ازتون فقط نی نی یار رو تگ کنید.بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم دستم بستس. همچنین کاربرای: elhamkk و anitasadr و آیسان، و افراد فمینیست و مذهبی به هیچ وجه داخل تاپیکام شرکت نکنن و توی تاپیکای دیگه هم روم ریپلای نزنن.  وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

بیشتر ببینید
من ۱۷ سالگی ازدواج کردم وای دخترم داره ۲۰ سالش میشه احساس میکنم اصلا اماده نیست.نمیتونه مسولیت یه زن ...

شما 17 سالگی اماده بودید کامل یعنی؟ 

بیشتر ببینید
الان میان میگن همون ۱۸ ساله ها از ۴۰ ساله بیشتر میفهمن🤦🏼‍♀️🤣

همیشه فکر میکنم چطوور ۴۰ ساله های اطرافشون عقلشون اندازه ۱۷ ۱۸ ساله هستش😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خیلیام با ازدواج تو این سن مثل شما ترمیزنن ولی به زندگیشون

🤣🤣🤣باز مال من و میشه ی کاریش کرد وای بحال اون بیچاره ها

بیشتر ببینید