بابازرگش و بابابزرگ من گفتن اینا رو باید نشون کنیم مثلا بزرگ فامیلن من واقعا ازش خوشم نمیاد حس خوبی نمیگیرم اون هم یکی دیگه رو میخواد حالا بع حدی این خبر پیچیده که همه فهمیدن با خودم گفتم نکنه پیش خودش فک کنه کشته مردمش رفتم اینستا بش بگم
با پیج فیک البته اول خواستم مزه دهنشو ببینم بعد بهش بگم به عکس چشم گذاشتم پروف هی کف اینو از کجا اوردی این شبیه یار قدیمیه و اینا من معرفی نکردم ولی همش از اون چشم پروف میگف که شبیه عشق سابقشع
بعد شروع کرد درد و دل که من الان یادش افتادم نتونستم کسیو جایگزین کنم هر کار کردم هیشکی جاشو برام نگرفت
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
و گویا چند ساله با هم بود الان حالم بده چون فردا جلو فامیل میگن ما نخواستیم والا من خوشم نمیومد ازش اینو فهمیدم دلم براش سوخت حس بدی دارم به کار بزرگترا🥲