2777
2789
عنوان

دخترم همه رو میزنه تو مهمونی ها باعث میشه همه بهم حرف بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 113409 بازدید | 296 پست

توقع داری به بچت جایزه بدن بگن عزیزم لطف کن بچه مارو نزن؟

جای این حرفا بچتو تربیت کن خانم که بچه یکی دیگه رو نزنه ،مردم حال و حوصله ندارم بچتو لوس کنن 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم ولی تا میرسیم جاریم میگه بچه منو نزنیاااا اینم جری میشه

خب عزیزم هرکس بچه خودش براش عزیزه

اونم مثل شما نگران بچه ی خودشه که آسیب نبینه

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

بزرگه دیگه خودت باهاش صحبت کن بگو اگر یه نفر رو زدی بر می گردیم ولی اگر بچه خوبی بودی جایزه داری اگر بقیه دختر شما رو بزنن واکنشت چیه

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

بیشتر ببینید

خداییش وظیفه توعه جلو بجتو بگیری بهش بگی بقیه رو نزن وگرنه نمیریم خونه مامان جون

ب همان داغ بسوزی ک مرا سوزاندی 

بجا این کار دخترتو ادب کن ملت اعصابشونو از سر راه نیوردن 

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

بیشتر ببینید

هروقت اونا نبودند برو .

دیگه هم دخترتون را پیش اونا نبر .

دعوا کار خوبی نیست .

مامانم قدیما این کار را میکرد .

خونه خاله ام اصلا نمیبره .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

بابا مردم بچه نمیارن چون حوصله ندارن چرا باید جایزه به بچه تو بدن که نزنتشون؟ خب همینحور نیگن بزنی مام میزنیمت ،بیشتر افراد همین واکنشو دارن دیگه

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋میخوام دیگه اینجا با کسی دعوا نکنم پس لطفا بحثو با من شروع نکنید