۵ سالشه جاری هام خواهرشوهرام همش گلایه با لحن تند به بچم میگن بزنی میزنیمتا دخترمم بدتر میشه لج میکنه اخه با بچه اینجور حرف میزنن باید زبون بگیرن جایزه بدن تا تشویق بشه این کارو نکنه میخوام فردا برم همه رو به مادرشوهرم بگم میترسم شوهرم دعوام کنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بزرگه دیگه خودت باهاش صحبت کن بگو اگر یه نفر رو زدی بر می گردیم ولی اگر بچه خوبی بودی جایزه داری اگر بقیه دختر شما رو بزنن واکنشت چیه
فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
بجا این کار دخترتو ادب کن ملت اعصابشونو از سر راه نیوردن
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻