2777
2789
عنوان

دخترم همه رو میزنه تو مهمونی ها باعث میشه همه بهم حرف بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 113584 بازدید | 296 پست

عزیزم هیچکس حوصله ی بچه ی خودشونداره چه برسه بخ ان واسه بچه ی شمابه خاطرزدن کادوبدن

به نظرم روتربیت بچت کارکن تاحرف نشتوی

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از این مامانهایی هستی که از بقیه توقع زیادی داری

عزیزم تربیت بچه دست شماست نه بقیه

چرا باید جایزه بخرن و به زبون بگیرن که کتک نخورن؟؟

پنج سال هم اونقدر کوچیک نیست که نفهمه نباید بزنه

اخه دوست دارم بره تعامل رو یادبگیره

نمیگم بچه ت بده ولی وقتی متوجه کارهاش نیست خوب دعواش می کنن و بدتر بهش فشار میاد و بدتر میشه .....اینجور بچه ها کمتر تعامل رو یاد میگیرن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید

برید پیش مشاوره .

کاری که اصولی نیست را نکنید .

چون دعوایی مفصل ازش در میاد .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

مشکل بچه ات چیه

چرا همچین میکنه

عزیزم مردم حوصله ی خودشون و هم ندارند

بیان ناز بچه ی شمارو بکشن

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/درجان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون سازو زه راه دیده ام بیرون کن😭😭♥♥🥀🥀

نه پس دعواش کنن بچه است نمیفهمه که باباش اینقدر لوسش کرده که

دقیقا همین لوس کردن که ضعف تربیتی شماست باعث این مشکل 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم