2777
2789
عنوان

اگر خوابگاهی هستین و

178 بازدید | 28 پست

هم اتاقی انسان دارین خدا رو شکر کنین 

اینجا ی اتاق داریم کوچیک، هشت نفر آدم توش افتادیم همه هم دخترای بالغ بعد شهرمونم هوا ب شدت مرطوب و شرجیه 

جوری ک اگر شما اسپیلت نزنین تو این اتاق رسما بخارپز میشین 

دیشب دمای هوا بیرون ۲۰ درجه بودن دو تا از بچه ها سرماخورده بودن برا اینکه سردشون نشه اسپیلت رو زدیم رو ۳۰‌درجه ک فقط هوا جریان داشته باشه حداقل بخار پز نشیم اونا هم لرز نکنن 

بعد امشب یکی از دخترا پریده ب من ک چون دیشب تو و فلانی نزاشتین اسپیلت رو خاموش کنیم من سرما خوردم تکرار میکنم ک دمای اسپیلت ۳۰ درجه بود و تو زمستون دماش ۳۲ درجه 😐

این و یکی دیگ از بچه ها دوست اونایی هستن ک از قبل سرماخورده بودن و همش تو حلق هم بعد برگشتن میگن ب خاطر شما بوده 

دلم میخاد اتیششون بزنم 

زمستون دمای اسپیلت رو میبردن ۳۲ درجه ب حدی ک من و دوستم حالت تهوع می‌گرفتیم از گرما میرفتیم او نمازخونه ای ک حتی در درست حسابی نداشت میخوابیدیم اینا حاضر نمیشدن از ۳۲ درجه بیارن ۳۰ درجه بعد الان این‌کار میکنن 

علاوه بر این سر اینکه ظرفاشون رو نمیشورنن دعوا داشتیم ترم پیش همین دیروز سوپی ک از شنبه نگهداشته بودن نریخته بودن دوز کپک زده بود بو گند گرفته بود 

منم رفتم با یکی از اتاقا هماهنگ کردم ک جاخالی دارن برم اتاقشون 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتون برای کدوم شهرید

شیراز 

اومدم از گرمسیر فرار کنم بدتر نسیبم شد😂😂😂زمستوناش خوبه ها ولی بهار ب بعد گرممممم شرجی رطوبت هوا الان ۷۲ درصده

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
شیراز اومدم از گرمسیر فرار کنم بدتر نسیبم شد😂😂😂زمستوناش خوبه ها ولی بهار ب بعد گرممممم شرجی رطوبت ...

اوه پس خیلی تو راهید تا برسید اونجا 

بله مشخصه ک شرجیه

امیدوارم موفق باشید رشتتون چیه اگ دوست داشتین بگین