2777
2789
عنوان

اگر خوابگاهی هستین و

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 28 پست
اوه پس خیلی تو راهید تا برسید اونجا بله مشخصه ک شرجیهامیدوارم موفق باشید رشتتون چیه اگ دوست داشتین ب ...

اره حداقل ۲۴ ساعت تو راهم 

شیمی میخونم شما چی

☆彡彡 نسیمم ミミ☆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوناه داریمن حقوق میخونم

ب سلامتی موفق باشی عزیزم

خیلییی🥺اون تاپیکی ک زدم من چرا انقد احمقم رو بخون ببین همین راه طولانی چی ب سرم آورد 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆

به خاطر همین نمیخوام خوابگاه برم 

انقدررر بدم میومد بچه ها کلاسمون فاز میگرفتن میگفتن نه خیلی خوبه فقط میخوایم بریم از خانواده دور بشیم 

نمیدونم مستقل بشیم 

بعد میگفتن نه انسانی باید سختی بکشه 

همه چرت 

اصلا نمیارزه به گرفتاریش

ب سلامتی موفق باشی عزیزمخیلییی🥺اون تاپیکی ک زدم من چرا انقد احمقم رو بخون ببین همین راه طولانی چی ب ...

این اتفاقا طبیعیه ولی هیچوقت سفرو لغو نکن توی دانشگاهت همشهری نداری ک باهاش بری بیای؟ چون من ی هم اتاقی دارم ک از قضا همکلاسیمم هست باهم میریم میایم و ی بارم اسنپی بهمون گف سفرو لغو کنید ماعم بهش گفتیم حالا شما یکم دیگ برید ما لغو میکنیم تهشم گفتیم لغو نمیشه

ی بارم بچهای خوابگاه با ی اسنپی رفتن اسنپه انقد بهشون فوش داده بود گفته بود ک شماها هرزه این ...نده این و این حرفا الکی الکی 

به خاطر همین نمیخوام خوابگاه برم انقدررر بدم میومد بچه ها کلاسمون فاز میگرفتن میگفتن نه خیلی خوبه فق ...

از لحاظ استقلال واقعا خوبه تجربه جالبیه ولی اگر آدمایی مثل اینا نسیبت بشه جهنمه 

فرض کن دوست من چن بار شده مریض بوده ساعت ۱۲ اینا میخواسته بخوابه یا کلاس داشته فردا صبحش التماسشون می‌کرد ساکت شن ب چپشون هم نمی‌گرفتن 

حتی سر اسپیلت زمستون دوست من از گرما آورد بالا حالش بد شد بازم پریدن بهش ک چرا ما باید سردمون ش تو برو تو حیاط خنک شو 

امروز ک خودشون سرما خوردن میگفتن ما سرما خوردیم چرا باید اسپیلت روشن باشه بعدم من ک رفتم ی اتاق دیگ بچه های این اتاق فردا میخوان برن جنگل داشتن برنامه میریختن با اتاق بغلی داشتن میخندیدن و اینا اومدن بهشون گفتن ساکت باشین ما حالمون خوب نیست اینا هم اهمیت ندادن بهشون دلم خنک شد 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
این اتفاقا طبیعیه ولی هیچوقت سفرو لغو نکن توی دانشگاهت همشهری نداری ک باهاش بری بیای؟ چون من ی هم ات ...

دیگ اصلا از راه گرگان بر نیمگردم ک بخوام اون مسافت دو ساعته رو اسنپ بگیرم 

از اصفهان میرم ۲۷،۸ ساعت راهه ولی حداقل اهمنیت دارم

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
انقالی بگیر شهر خودت یا دو ترم مهمان بیا شهر خودت

میخواستم این کار کنم و درخواستم میدم حالا ولی چون دانشگاه شیراز تاپه و رتبه زیر ۳ هزار برا شیمی قبول میکنه و من با سابقه تحصیلی شیمی گنبد قبول شدم قبول نمیکنن

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
از لحاظ استقلال واقعا خوبه تجربه جالبیه ولی اگر آدمایی مثل اینا نسیبت بشه جهنمه فرض کن دوست من چن با ...

خیلی زشته رفتارشون 

منم از این رفتارا لجبازی و بدجنس بازی زیاد دیدم مخصوصا دوره دبیرستان  دوره دوم ۱۰ ۱۱ ۱۲ 

دبستان خوب بود راهنمایی هم خوب نبود فقط خداروشکر کرونا آمد مجازی شد دهم نیمه مجازی بود 

ولی خیلی بدجنسن مخصوصا اینایی که از شهر های خیلی کوچیک و روستا میومدن تو شهر و مدرسمون 

وای یک سیاست هایی داشتن که نگوووووو 

حالم ازشون بهم میخوره آشغال های دو رو بدجنس 

میخواستم این کار کنم و درخواستم میدم حالا ولی چون دانشگاه شیراز تاپه و رتبه زیر ۳ هزار برا شیمی قبول ...

خب دو ترم مهمان رو که راحت میتونی بگیر 

شیمی زیر ۳ هزار آخهههه 

خب طرف میره پزشکی مرض داره مگه طرف گفت با ۶۰۰۰ هزار هم پزشکی قبول میشن ولی انگار تعهدی ولی ۳ هزار که تعهدی نیست 

حالا فوقش میزدی اهواز ایلام بهتره از گنبد کاووس بود که 

شیمی بالاتره یا هوشبری 

یکی اینجا با رتبه ۲۴ هزار جیرفت میخونه هوشبری. چقدر هم دانشگاهشون قشنگ بود 

فکر کنم انتخاب رشته خوبی نکردی وگرنه علوم آزمایشگاهی یا هوشبری میتونستی بری 

خب دو ترم مهمان رو که راحت میتونی بگیر شیمی زیر ۳ هزار آخهههه خب طرف میره پزشکی مرض داره مگه طرف گفت ...

دانشگاه شیراز تو شیمی جزو تاپاس برا همین رتبه خیلی خوب میخواد 

من مجاز ب انتخاب رشته با کنکور نشدم با سابقه تحصیلی انتخاب رشته کردم

☆彡彡 نسیمم ミミ☆