2777
2789
عنوان

به کی و به چی متوسل شم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 35 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روزی چند بند بخونم؟؟

کامل بخونید . اگه نشد روزی ۱۰ بند تا ۷ روز 

یا  ده روز ، روزی  ۷ بند باشه ولی در کنارش ترک گناه انجام بشه و نماز اول وقت خونده بشه .سر مزار شهدای گمنام شهرتون هم برید توسل کنید زیارت عاشورا بخونید هدیه کنید به شهدا و بخواین دعاتون کنن .الهی حاجت روا باشید 🤲🌺

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
بیشتر ببینید
تو زندگی همه چیز رو به سختی به دست اوردم ولی این دفعه خیلی مضطرم خدایا من امید به فضل و کرمت دارم

بجای اینکه بیای اینجا الان برو دو رکعت نماز بخون اگه میتونی بعدش با امام زمان صحبت کن پاشو عزیزم 

ان شاء الله امام زمان کمکت میکنن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

از ته قلبم برات آرزو میکنم خیلی خیلی خیلی زود حاجتتو بگیری عزیزدلم❤️

نماز امام رضارو بخون ،نماز استغاثه حضرت زهرا 

سوره حشر هم تا ۴۱ روز خیلی خوبه 

میشه لطفا برام دعا کنی فرهنگیان قبول بشم امسال؟(ممنونم ازت مهربون)🥹🌷♥️

از ته قلبم برات آرزو میکنم خیلی خیلی خیلی زود حاجتتو بگیری عزیزدلم❤️نماز امام رضارو بخون ،نماز استغا ...

ممنونم عزیزم خیلی این ها رو امتحان کردم هم خودم هم نائب

از ته قلبم برات آرزو میکنم خیلی خیلی خیلی زود حاجتتو بگیری عزیزدلم❤️نماز امام رضارو بخون ،نماز استغا ...

ممنونم عزیزم خیلی این ها رو امتحان کردم هم خودم هم نائب

خیلی باخدا صحبت میکنم التماس دعا عزیزم

محتاج دعام میدونم چی میکشی خیلی سخته با دلهره زندگی کردن خیلی خیلییی ولی توی تموم اون لحظات خدا رو یاد کن من توی تک تک لحظاتی ک فقط مرگ ارومم میکرد به امام زمان میگفتم جای بابای منی نزار دخترت تو تاریکی دست و پا بزنه😭😭😭 الان ۳۰ درصد مشکلم حل شد

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

محتاج دعام میدونم چی میکشی خیلی سخته با دلهره زندگی کردن خیلی خیلییی ولی توی تموم اون لحظات خدا رو ی ...

من جز خدا پناه و امیدی ندارم ولی کاملا بلاتکلیفم تو دو راهی منتظر نشانه ای از خدا هستم رفتم کربلا اولین بار زیر قبه امام حسین ازش خواستم امسال از عزاداراش پذیرایی کردم ولی امام حسین هیچ وقت حاجتمو نداد فقط امام رضا حاجتمو داد