2777
2789
عنوان

خانما کی رانندگی بلده

171 بازدید | 13 پست

من از ۱۴ سالگی بلدم شماها چی

اینم بگم خیلی ناشی ام و نفهم و تند میرونم 🤣🤣🤣

کاربر جدید هستم کاربری سابقه داره و مال کسه دیگه ای بوده الان دست منه و من کاربر جدید هستم🥰🥰

4ساله گواهینامه گرفتم بدنیستم ب نظر خودم امامربی میگف عالیه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم فک کردم همیشه هستی،دلم تنگه واس اون وقتاک صدات میزدم مامی ناژی وتوجواب می‌دادی من دیگ مامی ناژی ندارم حیف

بیشتر ببینید

۱۸ سالگی گواهینامه گرفتم رانندگی میکردم الان سه سال بینایی چشامم رو از دست دادم یعنی نه کا نبینم یهو هر چند روز یک بار یه پرده سفید جلو چشمام رو میگیره نمیزاره چیزی رو ببینم فقط صدا می‌شنوم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ترس دارم سر دور برگردون، ترافیک سربالایی، کلا تو کلاج و دنده ضعیفم🥺

منی که  سه ساله از دوران دوستی با شوهرم تا نامزدی زدم تو خط ش..و..ت..ی  

خ...لافکار زمانم🤣🤣

کاربر جدید هستم کاربری سابقه داره و مال کسه دیگه ای بوده الان دست منه و من کاربر جدید هستم🥰🥰

۱۸ سالگی گواهینامه گرفتم رانندگی میکردم الان سه سال بینایی چشامم رو از دست دادم یعنی نه کا نبینم یهو ...

اخی🥺

من گواهینامه ندارم

از بچگی تو این کار بودم

خیلی سخته برا من

اما خب هم هیجان داره هم خطر 

ولی خب تو جاده ها خیلی شلوغه 

اما من نفهم بازم سبقت میگیرم  تند میرونم🤣🤣🤣

گواهینامه تو بگیر دیگه هرجا میخوای بری راحتی تو دستت میاد قشنگ رانندگی نه خیلی تند برو نه یواش که با ...

من چون بار میبرم مجبورم تند برونم باید سرموقع برسم

گواهینامه  وقت نمیکنم

همین  امروز ۴ صبح بیدار شدم حرکت کردم ۱۲ رسیدم مقصدم

بخاطر همین مجبورم 

باشه کار یک بار میشه بدون گواهینامه نشین دوهفته ای گواهینامه تو میگیری دیگه وار یه بار میشه فعلا دوه ...

نمیتونم

اصلا نمیتونم بند بیام 

این چندروز مدام تو جاده هام

بالاخره کار یک بار میشه با چشم دیدم

خواهر من  کلا از گواهینامه و اینا بدم میاد چون آدم گواهینامه هم بگیره بلاخره تصادف میکنه

خب اگه گواهینامه نداشته باشی جرمش میدونی چیه زندانی اینا داره ولی اگه گواهینامه داشته باشی بیمه پرداخت میکنه دور از جون زندانی ایناهم نداره آخه دور از جون تو اشناهامون یه جوون ادامش کردن چون بدون گواهینامه زده بود یه یکی با نیسان بار می‌برده مرده بود شکایت کردن قصاص خواستن