2777
2789
عنوان

بنظرم خانمهایی که رانندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 6335 بازدید | 276 پست
اره من دیروز داشتم جا میزدم ولی شوهرم بزور گف بشین .منم عهد کردم با خودم که حتما حتما باید بزودی یاد ...

خوبشد شوهرت نذاشت

من واقعا پشت فرمون حالم بد میشه ی جاهایی میزنم بغل به شوهرم میگم بیا بشین اونم عصبی میشه

یبار انقد گریه کردم از لسترس

میگم اخه این رانندگی چی داره من استرس میگیرم

خیلی بده من واقعا از استرسش حالم بدمیشه 

کسی وقتی تو ذهنش فک میکنه ی کار خیلی سخته اینجوری فک میکنه. بنظرم رانندگی فقط دقت و تسلطه

دقت که باید داشته باشی ولی از خستگی کار کم نمیکنه . البته حرفه ای میشی یکم ساده تر میشه ولی خب 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبشد شوهرت نذاشتمن واقعا پشت فرمون حالم بد میشه ی جاهایی میزنم بغل به شوهرم میگم بیا بشین اونم عصبی ...

اره منم هی میزدم کنار میگفتم بیا بشین اما اون میگف میگم بشین نمیومد پایین😆عین پت و متیم بخددددا😄

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
اره منم هی میزدم کنار میگفتم بیا بشین اما اون میگف میگم بشین نمیومد پایین😆عین پت و متیم بخددددا😄

وای منم دقیقا ولی اخرش میدید چطور میلرزم میومد پایین

تهرانید؟

ما شهرمون کوچیکه و بلوار اصلیم جاده رفت و برگشت شماله خیلی وحشی رانندگی نیکنن من واقعا میترسم

دوسدارم برم تهران دوجلسه با مربی بردارم چون تهران شلوغه میشه راحتر یاد بگیری

وای منم دقیقا ولی اخرش میدید چطور میلرزم میومد پایینتهرانید؟ما شهرمون کوچیکه و بلوار اصلیم جاده رفت ...

اره من تهرانم .ولی خب شلوغی بده اتفاقا استرس میده یکم.خب برو جاهای خلوت شهرتون اول

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
اره من تهرانم .ولی خب شلوغی بده اتفاقا استرس میده یکم.خب برو جاهای خلوت شهرتون اول

جاهای خلوتش انقد سربالایی پاینی داره ادم کلافه میشه

مامانم تهرانه یساعت فاصله دارم باهاشون بتونم اینجا راه بیفتم ۲جلسه با مربی تو تهران برمیدارم بگم منو ببره تو شلوغیا تا بتونم یاد بگیرم

بیا از رانندگیت برام تعریف کن تا منم به خودم تلنگر بزنم بتونم مقابله کنم با استرسم

جاهای خلوتش انقد سربالایی پاینی داره ادم کلافه میشهمامانم تهرانه یساعت فاصله دارم باهاشون بتونم اینج ...

باشه گلم من مطمئنم که ما میتونیم مطمئنم تو هم به خودت ایمان داشته باش .هیچ کس از اول کامل نیس .سال دیگه این موقع به حرف ها و فکر های الانمون میخندیم اینو مطمئنم.چون من چند سال پیش هم تو یه مهارت دیگه دقیقا همین حسو داشتم😉

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
جاهای خلوتش انقد سربالایی پاینی داره ادم کلافه میشهمامانم تهرانه یساعت فاصله دارم باهاشون بتونم اینج ...

ببین ی چیز دیگه که خیلی بهم کمک کرد دیدن زیاد کلیپ های آموزشی. انگار میره تو ضمیر نا خودآگاه و چیزای ریزی که قبلا مشکل داشتم الان خیلی خیلی بهتر شدم

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
ببین ی چیز دیگه که خیلی بهم کمک کرد دیدن زیاد کلیپ های آموزشی. انگار میره تو ضمیر نا خودآگاه و چیزای ...

تو اینستا خیلی کلیپ میدیدم الان اینستامو پاک کردم کجا ببینم؟

سلام عزیزم هنوز ادامه میدی رانندگیرو؟تونستی غلبه کنی به ترست؟

اره گلم با شوهرم میرم .استرسم خیلی خیلی خیلی کمتر شده تسلطم به پدالها بیشتر شده .ولی خب جاهای شلوغ نرفتم هنوز.منظورم خیلی شلوغه.تو چی؟چیکار کردی؟ 

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰