2777
2789
عنوان

چجوری جهاز آبرومند بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشجوعم از صبح تا ساعت شش ونیم کلاسم امروز میبینی نیستم کلاس نداشتم شوهرمم نمیذاشت دوران دانشجوی ...

راستش به کامنت اولتون میخواستم بنویسم پدرتون کلا قصد نداشته سرکار بره چون کار زیاده گفتم ناراحت میشید

نلایک

همه جهیزیه با تودت یا تیکه های بزرگ با داماد؟

وام ازدواجتو بودجه بندی کن جواب بده

برای هر جنسی خیلی بگرد تا توب قیمت مناسبشو پیدا کنی 

فقط کاربردی رو بخر 

از هر چیزی تعداد بالا نخر 

سرویس چوب و فرشو پرده  خیلی تو چشم البته اگر میخوای تو هزینه ها صرفه جویی بشه مدل های مدرن قیمتش مناسب تر در میاد

برقی هم اول ضروری ها رو بگیر اگر پولی موند چیزای دیگه رو بگیر  

عزیزم ۴۰ میل نیست هاافامیل مون مبل هنوز نهراحتی خرید ۷۰ تومنقیمت ها واقعا بالاست

دوست منم مبل گرفت ۹۵میلیون بهش گفتم این قیمتش ۴۵تو تولیدی گوش نکرد 

بعد که خرید فهمید چه اشتباهی کرده . بستگی داره شما از کجا بخری 

دوست منم مبل گرفت ۹۵میلیون بهش گفتم این قیمتش ۴۵تو تولیدی گوش نکرد بعد که خرید فهمید چه اشتباهی کرده ...

اها بله درسته

اما خب اگه کار خوب و مد روز بخوان مجبورن

ولی خب برا جهاز تولیدی خوبه

Ay'a ulaşmak için göklerin yüksekliklerinden korkmayın

عزیزم خود مغازه دار هم از تولیدی میخره میاره از خارج که نمیاد

اخه تولیدی شهر با شهر فرق داره

مثلا مال تهران خیلی خوبه

و کسایی که مثلا دسترسی ندارن نمیتونن برن تهران

مجبورن از مغازه شهرشون بخرن

Ay'a ulaşmak için göklerin yüksekliklerinden korkmayın

اخه تولیدی شهر با شهر فرق دارهمثلا مال تهران خیلی خوبهو کسایی که مثلا دسترسی ندارن نمیتونن برن تهران ...

شما درست میگی اما بازم اگر آدم پارچه رو بشناسه سفارش بده از تولیدی تهران براش بیاد یا هر جا خیلی بهتره . 

من پارسال یه مبل تو بازار پرسیدم ۵۰ میگفتن از تهران میسازن سفارشی براتون هزینه باربری هم ۳ 

خودم مستقیم از تولیدی گرفتمش۱۸پول باربری هم دادم 

با کوردا ازدواج کن جهاز رسمشون نیس😂

کورد کجا؟؟ من با کورد کرمانشاه ازدواج کردم با لباساش اومد خونه،هیچی رو گردن نگرفتن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎