2777
2789
عنوان

کاش فرهنگ سازی بشه هر خانواده یه بچه از

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 41 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی؟؟ اونوقت دختر میگیری یا پسر؟؟بعد قانونش اینه که حتما باید خونه به نامش بزنین میتونین؟؟

پسر چون خودم پسر دارم.

ببین قانون نیست خونه بزنی میتونی محضری بهش وکالت بدی بک سوم مالت 

ولی ما خونه بنام می‌زنیم که خیالمون راحت تر باشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

پسر چون خودم پسر دارم.ببین قانون نیست خونه بزنی میتونی محضری بهش وکالت بدی بک سوم مالت ولی ما خونه ب ...

پسر چند ساله؟

خب اگه شرایطش محیا باشه براتون چرا که نه

ولی تحقیق کردین از چه خونواده ایه؟

پسر چند ساله؟خب اگه شرایطش محیا باشه براتون چرا که نهولی تحقیق کردین از چه خونواده ایه؟

۵سال 

ببین تحقیق نکردیم نه ولی بعدا خواست خانوادشو پیدا کنه کمکش میکنیم وقتی بزرگ شد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

۵سال ببین تحقیق نکردیم نه ولی بعدا خواست خانوادشو پیدا کنه کمکش میکنیم وقتی بزرگ شد

اخی الهی چقدر مهربون 

ولی بچه ۵ ساله میفهمه همه چیو و ممکنه دیر اخت بگیره 

کاش نوزاد میگرفتی که اسمتون بیاد تو شناسنامش بزرگم که بشه ضربه روحی نخوره 

اخی الهی چقدر مهربون ولی بچه ۵ ساله میفهمه همه چیو و ممکنه دیر اخت بگیره کاش نوزاد میگرفتی که اسمتون ...

ببین خودم پسر دارم یه دونه فلج مغزی شده یک سالگی زیر سن پسرم که نمیدن  بعدشم اتفاقا کوچیک‌بگیری فکر کنه تو مادر پدر واقعیشی بعد یه سنی بفهمه که بایدم بفهمه تو روانشانسی میگن حتما باید بدونن بیشتر اسیب مییینن بنظرم.

بعدم شوهرم خیر این بهزیستیه که درخواست دادیم هر هفته یا هر دوهفته وسیله می‌بریم سه چهار ساعت میریم بازی میکنیم باهاشون همشون دوستن باهامون مشکل اخت گرفتن نداریم.

بعدم بخدا همه طالب بچه کوچیکن بزرگا رو کسی نمیگیره خواهر اونام دل دارند بمیرم براشون

ببین خودم پسر دارم یه دونه فلج مغزی شده یک سالگی زیر سن پسرم که نمیدن بعدشم اتفاقا کوچیک‌بگیری فکر ...

اخ الهی عزیزم خدا حفظش کنه گل پسرتو.

انشالله هر چی پیش بیاد براتون خیره

اره خیلی گناه دارن طفلیا الهی بگردم که انقدر مظلومن

و شماها چقدر مهربون و انسانین که میخاین زیر بال و پر یه طفل معصومو بگیرین ای جانم

اخ الهی عزیزم خدا حفظش کنه گل پسرتو.انشالله هر چی پیش بیاد براتون خیرهاره خیلی گناه دارن طفلیا الهی ...

فداتشم مرسی گلم تنت سالم باشه.بذار اولی بیاد بازم شد بازم میاریم انشالله توکل به خدا

نشووو عزیزمهمچین شمام سلامت باشی.انشالله هر جی خیره

🫂❤️❤️❤️❤️❤️🫂