2777
2789
عنوان

کاش فرهنگ سازی بشه هر خانواده یه بچه از

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 41 پست
شرایطش چیه؟من دوتا پسر دارم میخوام یه دختر بگیرم

چون پسر دارید بازم پسر میدن حالا اگه شرایط داشته باشید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرچ زدم دیدم ب ازای هر بچه ۱۴ نفر تو صفن 

چون عمدتا بچه زیر ۵ سال و کاملا سالم میخوان بخاطر همین فقط ی بخش کوچیکی از بچه های بهزیستی ب فرزندی پذیرفته میشن و براشونم متقاضی زیاده 

البت کار خیلی خوبیه خودمم خیلی دوس دارم 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

منم داشتم فکر می کردم چ میشه زن و شوهر هر ده سال دو سال راحت زندگی کنند باز بیان پیش هم یک آف بین زن ...

۲ سال از طرف جدا بشی ..

تکلیف بچه و زندگیو اینا چی میشه 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر بهتون نمیدن شما الویت سوم هستین اگه الان ثبت نام کنید ،برا سه ،چهار سال دیگه شاید اسمتون دربیاد

تا اون موقع پیر شدم دیگه😥

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

پسر که خودم دارم میخوام چکار🙄

نمیدن دیگه جنس مخالف

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

منم قراره یه نی نی خوشگل از پرورشگاه بگیرم به زودی

عزیز دلم🥹 امیدوارم مامان بابای منم راضی بشن یه ابجی برام بیارن

از عادت کردن فرار کردم ،به فرار کردن عادت کردم
منم قراره یه نی نی خوشگل از پرورشگاه بگیرم به زودی

شما کارای اداریشو انجام دادین؟ می دونید شرایطش چیه؟ 

من یه مدت دنبالش بودم هیلی خیلی دردسر داشت و خیلی بابد منتظر موند.درسته؟ 

همسایمون گرفت ی دختر ی پسر دختر پانزده ساله ک شد دلش میخاس که با یه پسر بی بند بار ازدواج کنه هر چی خانوادش گفتن پسر خوبی نیست قبول نکرد تو همین گیر دار متوجه شد فرزندشون نیست دیگه زد ب سوداگری اول با پسرع فرار کرد سر هیجده سالکی برگشت سه دنگ خونه ک ب اسمش بود از پدر مادرش گرفت😑اونام فروختن رفتن ی واحد اپارتمان گرغتن با پسره ک ده ساله س زندگی میکنن

دختر بهتون نمیدن شما الویت سوم هستین اگه الان ثبت نام کنید ،برا سه ،چهار سال دیگه شاید اسمتون دربیاد

چقدر سخت میگیرن

ان شالله ازدواج کردید بیارید پدر و مادرتون خودشون باید از ته دل بخوان نه با اصرار شما و شاید واقعا ح ...

من قصد ندارم ازدواج کنم ولی اگر شرایطش باشه بعد 30 خودم به سرپرستی میگیرم

همسایمون گرفت ی دختر ی پسر دختر پانزده ساله ک شد دلش میخاس که با یه پسر بی بند بار ازدواج کنه هر چی ...

از این اتفاق ها واسه همه پیش میاد عزیزم 

فکر کردین الکیه

انقدررر سخت گیرن

من چند سال بچه دار نمیشدم رفتیم پرونده سازی گفت ۶-۷سال طول میکشه تا نوبتت بشه

بعد به لطف خدا بجه دار شدم 

خواستم یکی ام از پرورشگاه بیاریم ندادن گفتن بچه دارید