2777
2789
عنوان

ی چیزی بگم باور میکنید ⁉️ بخدااا ی موجودی اذیتم می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 52 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه فقط از اسکیزوفرنی نیست من یوگا اولش که رفتم کلاس مشتاق بودم پیش پیش انجام بدم هیچی به مربیم نگفتم ...

یعنی چی متوجه نشدم 

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

و میدونی چیه انقد خفه میشم و حرص میخورم که این چیزارو بیماری نمیدونن و به چیز دیگه ربط میدن

آره نگران کننده است چون تو ایران خیلی زیادم هست اگر واقعا جنی و موجود ماورایی هم باشه بیکار نیست همینجوری کسی رو اذیت کنه پس اگر هرکس نماز میخونه با جن اذیت میشه عالمان دینی الان باید به وسیله یه جن کشته شده بودن

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

بعد از اون خواب دیدم تو ی اتاقم و لابه لای ۲۰ تا دختر یهو ۲ تا مرد دختر هارو تیر بارون میکنن و من با ...

وای دقیقا منم خوابای وحشتناک میدم 

که خانوم ها رو دارن تو یه یه مکان میکشن 

چقد مشابه🥲💔💔 

چقد دوران بدی بود درکت میکنم عزیزم حتما کارایی که گفتمو انجام بده.... من خودم اصلا مذهبی نیستم ولی امام علی رو خیلی دوست داشتم خیلی رندوم گفتم بزار از حضرت علی کمک بخوام که واقعا

از این بعد سه بار یا علی گفتم دیگ اون موجودات رو حس نکردمو ندیدم برگام ریخته بود🚶🏻‍♀️

آره نگران کننده است چون تو ایران خیلی زیادم هست اگر واقعا جنی و موجود ماورایی هم باشه بیکار نیست همی ...

آفرین دختر چقد عاقل و بالغی ❤️❤️❤️🫂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

واقعا ؟؟

آره

یه حالاتی بهم دست میداد

بین خاب و بیداری روحمو میدیدم ک از تنم جدا میشد و با سرعت زیاد ب پرواز درمیومد.. یا صدای اموات رو میشنیدم... تو خاب متوجه میشدم ک کی قراره ب زودی بمیره و... 

یعنی چی متوجه نشدم

ببین سر خود وارد عالم معنویت شدن بدون  کمک مربیم بود اینجوری شدم... 

هیچ ربطیم به اسکیزوفرنی نداره چون خودم با یه روانشناسم... از اکثر بیماری های روانی و این داستانا سر در میارم😂

ترسیدم به مربیمم بگم حتی

بعدش گفتم به استارتر... سه بار یا علی گفتم به طرز عجیبی دیگ اون اتفاق نیوفتاد برگای خودمم ریخته بود... برا اسی نوشتم🚶🏻‍♀️

آرهیه حالاتی بهم دست میدادبین خاب و بیداری روحمو میدیدم ک از تنم جدا میشد و با سرعت زیاد ب پرواز درم ...

جدن؟؟؟ چجوری فقط با نماز و عبادت؟؟ بعد دیگ چیشد اونجوری نشدی عبادت و نماز و قطع کردی؟؟ 

جدن؟؟؟ چجوری فقط با نماز و عبادت؟؟ بعد دیگ چیشد اونجوری نشدی عبادت و نماز و قطع کردی؟؟

آره

با نماز و گاهی روزه ی مستحبی میگرفتم

برا اموات گاهی قرآن میخوندم

قصد باز شدن چشم سوم نداشتم فقط میخاستم حال روحیم خوب بشه

به یه آرامش روحی رسیده بودم ولی خابام اذیتم میکرد جوری ک از خابیدن میترسیدم... با کم شدن عبادات اینا هم از بین رفت

آرهبا نماز و گاهی روزه ی مستحبی میگرفتمبرا اموات گاهی قرآن میخوندمقصد باز شدن چشم سوم نداشتم فقط میخ ...

اخه حتما خیلی دلت پاکه✨🥺 

بعد فقط مرگ یا اینکه چرای دیگه هم از پیش میدیدی؟؟ 

تو خواب؟؟ بعد خیلی اذیت میشدی؟؟ 

ببخشید کاش یه خورده بیشتر بگی عزیزم دوست دارم بدونم...البته اگه اذیت نمیشی💗