2777
2789
عنوان

ی چیزی بگم باور میکنید ⁉️ بخدااا ی موجودی اذیتم می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 52 پست
عزیزم فدات شم چندسالته اونایی ک فوت شدم تو خواب میبینی چی بهت میگن ؟قرآن خیلی بخون الان برات یه کارب ...

عزیزم ۲۰ سالمه 

قبل خواب چندین بار آیت الکرسی میخونم ولی همینم..

گلم مرده هارو تو خواب نمیبنم 

مرگ اون افراد رو از قبل میبینم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممکنه برام طلسم گرفته باشن؟

ببین اگر گناه نکنی مخصوصا کبیره ها و معنویات تو قوی کنی ،صدقه بزاری مدام سوره جن رو بخون  طلسم روت اثر نمیکنه حرز امام جواد هم با نمازش بخون ،تو خونه تنها نباش ، بعضیا بخاطر سودا زیاد اینطوری میشن تغذیتو سالم کن  

درسته کاملا حق باشماست من یا شما موافقمولی الان اعتقادیا میگن جن و دعانویس و اینا

جن برای قدیما بود ک بیماری ها شناخته شده نبود بنطرم خیلی از آدما درصد کمی از این اختلالات دارن که یک چیزی میبینن یا یه موجودی اذیت شون می‌کنه همین چیزا خرافه رو به وجود میاره 

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

جن برای قدیما بود ک بیماری ها شناخته شده نبود بنطرم خیلی از آدما درصد کمی از این اختلالات دارن که یک ...

درسته کاملا حق با شماست اما همینجا بخون دیگه میگن.

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اگر مشکل از اعصابتون نباشه و اینارو می‌بینید توصیه های عمومی، اهمیت زیاد ندادن به این اتفاقاته و برای دور شدن این موجودات انداختن حرزهای توصیه شده توسط ائمه علیهم السلام 

قرآن خوندن دود کردن کندر و اسپند و... اگر حیاط دارین کفتر سفید بذارین و توصیه های عمومی دیگه البته جستجو کنین ببینین دقیق گفته باشم

توصیه های خاص هر شخص هم اصلا کار هرکسی نیست. 

از این شناسه دو نفر فعالیت می‌کنند. پاسخ نمیخونم و موضوعات قفل هستند. اگر پیامی بود درخواست دوستی بدید. این حساب کاربری از یک دوست به ما واگذار شد. 
من نمی‌دونم ولی شنیدم کسایی ک اسکیزو فرنی دارن فک کنم یه نفر رو حس میکنن همش یا می بینن شاید تو هم د ...

نه فقط از اسکیزوفرنی نیست 

من یوگا اولش که رفتم کلاس مشتاق بودم پیش پیش انجام بدم هیچی به مربیم نگفتم اینجوری شدم💔

عزیزم حرز بنداز گردنت برای کسی تعریف نکن تو اتاقت قران بذار منم مث تو بودم دقیقا و یه چیز جالب من کل ...

بعد از اون خواب دیدم تو ی اتاقم و لابه لای ۲۰ تا دختر یهو ۲ تا مرد دختر هارو تیر بارون میکنن و من با شوک و ترس از خواب بیدارشدم

جن برای قدیما بود ک بیماری ها شناخته شده نبود بنطرم خیلی از آدما درصد کمی از این اختلالات دارن که یک ...

و میدونی چیه انقد خفه میشم و حرص میخورم که این چیزارو بیماری نمیدونن و به چیز دیگه ربط میدن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اهمیت ندادن منظور بال و پر ندادن و توجه بیش از حد هست

از این شناسه دو نفر فعالیت می‌کنند. پاسخ نمیخونم و موضوعات قفل هستند. اگر پیامی بود درخواست دوستی بدید. این حساب کاربری از یک دوست به ما واگذار شد.