2777
2789
عنوان

آیفون بگیرم یا بینی عمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 41 پست
اگه فانتزی نیمه فانتزی دوس داری الهه خرمی تهران دیدم کارش خوبهمن شهرستانم از بینیم راضی نیسنم طبیعیه ...

اتفاقا دارم پیج اشو 

پیش کی عمل کردی؟ 

منم طبیعی دوس دارم 

حس میکنم الهه خرم خیلی کوتاه میکنه و رو به بالا 

اتفاقا دارم پیج اشو پیش کی عمل کردی؟ منم طبیعی دوس دارم حس میکنم الهه خرم خیلی کوتاه میکنه و رو به ب ...

من دکترم خوب نبود 

طبیعی برای من بی فایده بود جون بینی خودم ک همون بود چ کاری بود اینقدر پول بگیره

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم ایرادهای بینی مو بگیره و یکممم قوس بده همین

عزیزم دکترم خوب نبود وگرنه اسمش میگفتم دیگه...بعدم من شهرستانم تهران نیستم...

دکترمن همین کارم نمیکنه اصلا موندم من چرا ب عکس هاش اعتماد کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آنقدر بینی ها بد شدن و همه یکشکل ،ای کاش اگه یک شکل میشد زیبا بود که متاسفانه بسیار بد فرم میشه و از ده تا بینی عملی شاید یه دونه قشنگ در بیاد ،من باشم گوشی رو عوض میکردم ولی اختیار اول و آخر خودتی عزیزم ،آن شالله که بهترین ها نصیبتون

عزیزم دکترم خوب نبود وگرنه اسمش میگفتم دیگه...بعدم من شهرستانم تهران نیستم...دکترمن همین کارم نمیکنه ...

اره میخام دکتر بدا رو بشناسم 

بابت اون میپرسم و این که منم شهرستانم 

حالا چرا دوس نداری اسمشو بگی؟

دوس داشتی عکس قبل و بعد تو برام تو خصوصی بفرست 

مگه میشه عمل کنی هیچ فرقی نکنه 

اره میخام دکتر بدا رو بشناسم بابت اون میپرسم و این که منم شهرستانم حالا چرا دوس نداری اسمشو بگی؟دوس ...

فانی ،چون یه عده میگی طبیعی فکر میکنن الان میرن پیشش ی بینی داغون طبیعی و قشنگ میکنه...اما این اصلا از پس بینی داغون بر نمیاد کج و خرابش میکنه 

منم با همین فکر رفتم ک فانتزی میگه نمیکنم یه طبیعی عالی در میاره

ولی یه ذره قوس نداده درحالی ک عکسم تو پیجش ی قوسی داره خودم گفتم عجب غلطی کردم گفتم فانتزی کنه خیلی قوس داره

بعد عمل دیدم نه بابا

بینی من اصلا همون قبلیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فانی ،چون یه عده میگی طبیعی فکر میکنن الان میرن پیشش ی بینی داغون طبیعی و قشنگ میکنه...اما این اصلا ...

ای بابا عزیزم 

اصلا منم موندم یکمم بد شانس ام ابرو هام هر جا میرم خراب میشه 

میرم دندون پزشکی دندون ام اشتباه درست میکنن میترسم برم دکتر زیبایی 

ای بابا عزیزم اصلا منم موندم یکمم بد شانس ام ابرو هام هر جا میرم خراب میشه میرم دندون پزشکی دندون ام ...

زیبایی فقط برو تو مطب بشین ببین

پست های قبل دکتر ب مراجعین مثلا 7 8 ماه قبلش پیام بده دایرکت نظر بپرس

1
5
10
15
20
25
30
35
40