2777
2789
عنوان

آیفون بگیرم یا بینی عمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 41 پست

ببین با کدومش حالت بهتره 

من‌خودم اول ایفون‌خریدم 

بعد دندونام کامپوزیت کردم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
بیشتر ببینید
میترسم برسه ب زمستون بعد همسرم گیر بده بچه میخوام همین الانشم ب زور انداختم عقب😂میخوام قبل بچه عمل ...

عملت بعد زایمان خیلی بهتره دختر

چقدر ساده آیا

اتفاقا الان آیفون بخر بعد زایمان عمل کن

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بینی عمل کنی تا بک سال نباید بچه دار بشی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
میترسم برسه ب زمستون بعد همسرم گیر بده بچه میخوام همین الانشم ب زور انداختم عقب😂میخوام قبل بچه عمل ...

خب اول عمل کن بعد پولاتو جمع کن ایفون بگیر

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر جدید نیستم

بیننییییی واجبه

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

چرا نباید باردار شد ؟ ۶ ماه کافی نیست مگ ؟

خب فاتحش خونده میشه

نه بابا شیش ماه هنوز ورم خودش نرفته جای خودشو نگرفته

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایفون

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
عزیزم پیش کی عمل کردی؟ منم میخام عمل کنم چیکار کنم؟ پیش کی برم

اگه فانتزی نیمه فانتزی دوس داری الهه خرمی تهران دیدم کارش خوبه

من شهرستانم از بینیم راضی نیسنم طبیعیه انگار برده اتاق عمل بهوشم کرده 

دوباره بهوش اومدم

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25