2777
2789
عنوان

بهشتی که قراره همین دنیا با چشمام ببینم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 27808 بازدید | 1326 پست

❁﷽❁

پدرانه؟ نه، بلکه ؛فراتر از پدر!

عاشقانه؟ نه، فراتر از عشق!

دلسوزانه؟ نه! فراتر از خیرخواهی!

ولیّ خدا تو را می‌خواند، به گونه‌ای که جدّش حسین، یارانش را فراخواند.

هر صبح و شام هوایت را دارد، دعایت می‌کند، امورات را به اذن خدا تدبیر می‌کند و به جای تو، عذرخواه است.

امید دارد شاید سرباز بعدی‌اش تو باشی!

بیا و سهمی از این واقعه ی جهانی را از آن خود کن ..

بیا و در تاریخ یاری امام؛ نام و افتخاری را از آن خود کن..

بیا و صدای بیعتت را به گوش جهانیان به خواب رفته برسان ..🤚

بیا که امام منتظر توست ..

وقت نشستن نیست. کارها روی زمین است. جهت یاری امامت بشتاب! دست روی زانوهایت بگذار و با توکل برخیز...

پرچم یاری را بالا ببر تا قله راهی نیست🏳️

طلوع خورشید روی قله دیدنیست ..☀️

اتحاد جمعی 

رمز ظهور منجی

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
😍❤اللهم عجل لولیک الفرج 😍❤ و العافیه والنصر🤲❤ و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه 💔💖و المس ...

سلام عزیزم خوش اومدین ❤️ 

ان شاالله عاقبت به خیر بشین 

از طرف شما توحید میخونم هدیه به صاحب الزمان 🌺 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای امام زمان خیلی کم کاری می کنیم.🥀

👈نگو چه کاری از دست من که یک نفرم

ساخته است؟ خیلی کار ،ساخته است.

وفتی صد تا قطره توی لیوان جمع شود 

یک لیوان می شود و با آن می‌شود یک 

گلدان را آب داد.🪴💧

👈فکرتان و توانتان را روی هم بگذارید.

قرآن می فرماید:«ان تقوموا لله مثنی و فرادی» 

اگر کسی را پیدا کردید باهم کار کنید و 

اگر پیدا نکردید تنها بایستید.🌟

👈جار بزن امام زمانت را حمایت کن.🔊

همت ما برای امام زمانمان اینه که اقا را 

بیاوریم دنیا را اصلاح کند از یک طرفدار

نامزد انتخاباتی کمتر است که در و دیوار 

و حتی درختها را از عکس نامزد مربوطه پر 

می کند؟😔

چرا کم کاری می کنیم؟

پس همت بکنید ان شاء الله برای امام زمانتان محکم قدم بردارید. 

🔺استاد حاج آقا زعفری زاده

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
بیشتر ببینید

اِجْتَنِبوا کثیراً مِنَ الظَّن❌از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
ان شااللهالبته چندسال اول ظهور به مومنین سخت میگذره و باعث میشه خیلیا به امام زمان عج شک کنن ولی بعد ...

سلام عزیزم خوش اومدین ❤️ 

از طرف شما توحید میخونم هدیه به صاحب الزمان 🌺 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

ای آنکه عطر نرگس از تو وام گرفت 

ای آنکه روح‌ مرده از تو جان گرفت 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
بیشتر ببینید

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید

کجایی ای  ربیع الأنام و نضره الأیام

بیشتر ببینید

ا҉ل҉ل҉ه҉م҉♥️ ع҉ج҉ل҉♥️ ل҉و҉ل҉ی҉ک҉♥️ا҉ل҉ـ҉؋҉ـ҉ر҉ج҉  🤲

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید