2777
2789

سلام دوستان خوبید من دوتا بچه دارم یکی ۲سال و ۲ماهش هست یکی هم ۹ ماه دخترم وقتی که ۱۶ ماهش بود بدونی که باهاش کار کنم میرفت پیش دشستویی وایمیساد بعد شلوارش میکشید پایین اون موقع من باردار بودم و امتحانات پایان ترمم بود دیگه نتونستم از پوشک بگیرمش الان که هوا گرم شده اعلام میکنه پسرمم شیر خودمو میخوره از لحاظ ذهنی دخترم امادست ولی من اماده نیستم مادر شوهرمم میگه از پوشک بگیرش گناداره بچه عفونت میگیره پمپرز چیزه کثیفی هست شوهرمم میره اونجا بازم این حرفو بهش میزنه منم ترمم خرداد ماه شروع هست امتحاناتش بنده خدا دخترم تازه از شیر گزفتمش ولی اعلام میکنه تا گذاشتمش رو کرسی جیش کرد ولی نگران این هستم که چطوری وقتی که میخواد دستشویی کنه اون موقع برادرشو میخوام خواب کنم اونم میاد میگه جیش دارم تورو خدا خواهرانه کمکم کنید 🙏😑

اصلا عجله نکن بذار هر وقت ارامش روانی شو داشتی از پوشک بگیرش به حرف بقیه هم گوش نده ارامش و امادگی روانی هم برای خودت هم بچت مهمه اگر زمانی بگیری که این ارامشه نباشه یه وقت بچت استرسی میشه شب ادراری میگیره حالا بیا جمعش کن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

وقتی بچه تا این حد آمادگی داره و میگه کارت سخت نیست ولی تمرکز روی اعصاب میخواد که اگر سوتی داد اذیتش نکنی ، تا خرداد کاملا مستقل شده به نظرم اگر از نظر ذهنی میتونی شروع کن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا عجله نکن بذار هر وقت ارامش روانی شو داشتی از پوشک بگیرش به حرف بقیه هم گوش نده ارامش و امادگی ر ...

اره دقیقا شوهر من متاسفانه میره اونجا مثلا من از شیر گرفتمش گف چرا از شیر گرفتش از پوشاک واجبتره نگران جیب مسرش هست باوجودی که وضعش خوبه میگه پول نیست 

من پسرم نزدیک ۴ سالشه هنوز پوشک میپوشهدوبار تلاش کردم بگیرم نشددیگه بیخیال شدم تا خودش بخواد و بگهتو ...

دلم برای دخترم میسوزه اعلام میکنه پوشاکش رو میاره میده دستم میگه بوله یعنی جیش دارم رو کرسی نشست جیش کرد لگنه  داد دستم گف ماما بوله

اره دقیقا شوهر من متاسفانه میره اونجا مثلا من از شیر گرفتمش گف چرا از شیر گرفتش از پوشاک واجبتره نگر ...

ول کن مادرشوهرتو فردا که بچت خدایی نکرده شب ادراری بگیره میاد سرزنش میکنه که مادر خوبی نبودی کلا خرف بقیه رو ول کن فکر ارامش خودتو وبچت باش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
وقتی بچه تا این حد آمادگی داره و میگه کارت سخت نیست ولی تمرکز روی اعصاب میخواد که اگر سوتی داد اذیتش ...

اره منم میگم روز پوشاکش ‌نمیکنم شبا که میخواد بخوابه پوشاک میبندم ولی خونده بودم بچه سردرگم میشه 

ول کن مادرشوهرتو فردا که بچت خدایی نکرده شب ادراری بگیره میاد سرزنش میکنه که مادر خوبی نبودی کلا خرف ...

اره دقیقا راست میگی حالا انسالله درسم کمی سبکتر شد امتحاناتم تموم شد اینکارو میکنم پسرمم تااون موقع ۱سالش شده

اره منم میگم روز پوشاکش ‌نمیکنم شبا که میخواد بخوابه پوشاک میبندم ولی خونده بودم بچه سردرگم میشه

دو تا نکته رو دقت کن اگر صبح میری چک میکنی قبل بیدار شدن میبینی  پوشکش خشکه ، موقع پی پی کردن هم میشینه تمرکز می‌کنه یا می ایسته یا دست از بازی می‌کشه و تابلوعه که داره دفع می‌کنه یعنی ذهنش مدفوع رو هم شناسایی کرده ،   اصلا شک نکن خیلی کارت راحته شروع کن و شب هم پوشکش نکن همه چیز به آمادگی ذهنی بچه مربوطه ، من پسرمو سه سالگی دو هفته ای از پوشک گرفتم بعد از دو هفته حتی یک بار هم برای ادرار سوتی نداد ولی برای مدفوع چالش داشتم باهاش و دو هفته بیشتر برای مدفوع طول کشید  اگر این سطح از آمادگی که دخترت داره رو توش می‌دیدم حتما همون موقع از پوشک می‌گرفتمش 

دو هفته صد خودتو بذار اصلا هم دستشو نگیر ببری دستشویی بذار خودش احساس ادرار رو توی بدن خودش شناسایی کنه فرشا رو جمع کن که اعصابت آروم تر باشه از خودش هم کمک بگیر برای تمیز کردن خراب کاری ها ، این کارها رو کنی شب هم اگر دستشوییش گرفت ذهنی آماده ست و بیدار میشه ولی اگر طی روز هی دستشو بگیری ببری دستشویی ذهنش برای شب باز به تو شرطی میشه و بهت نیاز داره این تجربه کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید
من پسرم نزدیک ۴ سالشه هنوز پوشک میپوشهدوبار تلاش کردم بگیرم نشددیگه بیخیال شدم تا خودش بخواد و بگهتو ...

بچه داداشمم 3 سالو رد کردچندبار زن داداشم تلاش کرده بود جواب نداد ولی ی مدت پیش مامانم بود مامانم پوشکش نمیکرد دیگ کم کم یاد گرفت بعد دوروز بچه میگف  اصلا نمیخام پوشک بشم و یاد گرفت 

زنداداشمم مثل شما منتظر بود خودش اعلام آمادگی کنه

بچه داداشمم 3 سالو رد کردچندبار زن داداشم تلاش کرده بود جواب نداد ولی ی مدت پیش مامانم بود مامانم پو ...

نمیدونم چکار کنم خودمم کارمندم

دو دوره قبلا یک هفته مرخصی گرفتم ولی همکاری نکرد

خودم دیگه خسته شدم