2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهرین؟ارزش زمین ۲۰۰ متری که میدن چنده؟

گفتم زنجان، زمینا تو شهر ما ۹۹ ساله میدن وام میدن خودت بسازی...ولی خب ساختمونم تحویل دادن به بعضیا بسته به مکانش خود واحد تومجتمع از ۲۵۰۰ شروع میشه تا ۱۵۰۰

آقایون سایت لطفا نه پیام های من رو ریپلای کنید نه درخواست دوستی بدید

به نظرتون اونا که پول واریز کردن کارشون درست بوده به نفعشون هست ؟

آره. دوست من جز اولین سریال بود که ثبت نام کرد. هیچ جوره نتونسته بودن صاحب خونه بشن. اما اینجوری خرد خرد پول داده بودن و اینجا یه سری از خونه ها رو تحویل دادن.

دو خوابه هستن وقتی تحویل بدن باید ماهی ۱۳ میلیون قسط بدی . هر سال هم قسطها رو اضافه میکنن اون هیچ . ...

طرف اگه ماهی ۱۳ ملیون پول قسط داشت بعد  ۱ میلیار داشت چرا میرفت مسکن ملی میخرید  میرفت یه خونه درست حسابی میخرید پارادیم نمیدونم کی ثبت نام کرد  ولی فکر کنم تا الان ۴  تا قسط ۴۰ تومنی ازش گرفتن  برادرم به جز این چیزی نداره  دعا کنید براش اینو زودتر بهش بدن ممنونم 

طرف اگه ماهی ۱۳ ملیون پول قسط داشت بعد ۱ میلیار داشت چرا میرفت مسکن ملی میخرید میرفت یه خونه درست ...

همه رو بیچاره کردن ما هم یه ذره پس انداز طلا داشتیم رفت . یه اسکلت نیمه کاره دور از شهر تا حالا درست کردن و موندن توش 

همه رو بیچاره کردن ما هم یه ذره پس انداز طلا داشتیم رفت . یه اسکلت نیمه کاره دور از شهر تا حالا درست ...

شما چقدر دادید ؟ 

کی ثبت نام کردید ؟

به برادرم که رنگ نزدن ولی ۴ بار اعلام کردن و فکر کنم نزدیک ۲۰۰ ریخته 

برای اون تو پرند   برای شما کجاست 

خدا کنه کلاه برداری نباشه و قسطاش زیاد سنگین نشه امید خیلیا به این خونه هاست 

این دولت مخالف مسکن ملی هست همون اولم گفتن مثل مسکن مهر مزخرفه و گفته که نمیخواد ادامه بده. ماهم نوش ...

همون فک کنم سرکاریم.چند ساله یه نگفتن پول بدین‌

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 10سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

بیشتر ببینید
شما چقدر دادید ؟ کی ثبت نام کردید ؟به برادرم که رنگ نزدن ولی ۴ بار اعلام کردن و فکر کنم نزدیک ۲۰۰ ری ...

ما دو ساله ثبت نام کردیم . ۳۰۰ پول دادیم که معادل ۹۰۰ میلیون الان میشه . ما سکه ۲۸ و ۲۶ میلیون فروختیم برای قسطهاش . الان اسکلت فلزی کردن و آجر چیدن فقط 

سلام وقتتون بخیر

ما متقاضيان پروژه ۵۰۰۰ واحدی نهضت ملی مسکن رباط کریم هستیم.

لطفا بزنید رو لینک و وارد گروه بشید . هرکی هم نتونست درخواست دوستی بده تا لینک و براش بفرستم

واقعا این پروژه خیلی عملکرد ضعیفی داشته و احتیاج داریم با همکاری متقاضيان صدامون رو به مسئولین برسونیم.

لینک گروه پروژه ۵۰۰۰ واحدی نهضت ملی مسکن رباط کریم