2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴۰۱ بوده . الان میگن ساخت مسکن ملی متری ۲۵ میلیون هست . یه سرچ بکن دیگه خودت حساب کن

آخی عزیزم ولی خب میگن یک میلیارد وام ۱۸درصد روشه 

الان بانکا ۲۳ یا بیشتر هم شده نمی‌دونم

از این لحاظ میگن عالیه

اینو چیزی شنیدین

شرایط این چیه

خونه ها چن خوابه ؟؟

ماهم 1400یا1401بود یادم نمیاد ثبت نام کردیم تاالان خبری نشده بگن پول بدین اونروز فقط پیام دادن شوهرم ...

عزیزم مام ۱۴۰۱ ، ۴۰ تومن پول ریختیم ولی هنوز به اونصورت خبری نشده فقط قرار شده یه زمین ۲۰۰ متری هر دو نفر بدن...الان دارن فقط جدول کشی میکنن...چون شما و ما دیر ثبت نام کردیم...الان فعلا برای سال ۹۸ و ۹۹ و ۴۰۰ رو دارن تکمیل میکنن

آقایون سایت لطفا نه پیام های من رو ریپلای کنید نه درخواست دوستی بدید

نه اصلا بهمون نگفتن پول.به شوهرم میگم شاید سرکاریم. اخه دیگه کی میخان بگن پول

این دولت مخالف مسکن ملی هست همون اولم گفتن مثل مسکن مهر مزخرفه و گفته که نمیخواد ادامه بده. ماهم نوشتیم ولی خبری نشده که بگن پول واریز کنید. اینا فقط میخوان اونایی که پول واریز کردن به اونا خونه رو تحویل بدن و تمام

آخی عزیزم ولی خب میگن یک میلیارد وام ۱۸درصد روشه الان بانکا ۲۳ یا بیشتر هم شده نمی‌دونماز این لحاظ م ...

من شنیدم اقساط ۲۰ساله است بعد سال به سال اقساط رو بیشتر میکنن درسته ؟

آخی عزیزم ولی خب میگن یک میلیارد وام ۱۸درصد روشه الان بانکا ۲۳ یا بیشتر هم شده نمی‌دونماز این لحاظ م ...

دو خوابه هستن وقتی تحویل بدن باید ماهی ۱۳ میلیون قسط بدی . هر سال هم قسطها رو اضافه میکنن اون هیچ . یه عالمه هزینه کابینت و اینها هم میشه ‌ آورده هم خودت باید یه میلیارد و نیم بیاری . خوب یه واحد دور از شهر برات ۳ میلیارد آب میخوره . همین الان واحدهای مسکن مهر آماده بدون قسط یک و خورده ای هستن