2777
2789
عنوان

موقعیت خوبی میتونی باشه یانع

78 بازدید | 10 پست

ازدواج با کسی که ایران زندگی نمیکنه و مقیم خارج از کشوره قرار باشه برای همیشه اونجا باشید خود طرف هم فیس و هیکل بدنسازی داره و کلا فیس موقعیت و ایناش اوکی باشه قبول میکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره چطور آدمی باشه

فرص کن یکی مثل شوهر اسی پربازدید باشه

اینطوری میلیاردرم باشه ارزش نداره حتما بفهم چطور ادمیه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
بستگی داره چطور آدمی باشهفرص کن یکی مثل شوهر اسی پربازدید باشهاینطوری میلیاردرم باشه ارزش نداره حتما ...

من دیگه نامزد کردم می‌خوام بدونم از لحاظ کلی موقعیت خوبی بنظر میاد یانه اخلاقشم که قبلاً دوست بودیم 

من دیگه نامزد کردم می‌خوام بدونم از لحاظ کلی موقعیت خوبی بنظر میاد یانه اخلاقشم که قبلاً دوست بودیم

از نظر موقعتی که عالیه 

به امید خدا احلافیم همينقدر عالیه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید