2777
2789
عنوان

شما توی دوست و اشنا یا خودتون دیدی که طرف طی یکی دوسال

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دختر داییم خیلی تغییر کرده دلیلش هم می‌دونم چرا خیلی رو اعصابمه حس خیلی بدی ازش میگیرم 

دل ز تن بردی و در جانی هنوز                                                درد ها دادی و درمانی هنوز🖤

ای وای عزیزم‌چراشما جهت معکوس رفتی

وقتی بین یه مشت افسرده و یخ باشی همینه دیگه

خاندان مادریم انقدر سرخوش بودن 

همشون وضع مالیشون معمولی و بد

ولی با هم خوش بودن

یادمه بزرگترا جمع میشدن منچ بازی میکردن و همش دنبال بازی و خنده و شوخی

الان خاندان همسرم از بچه 3 ساله 

همچین نشسته که انگار اومدیم قیامت قراره حساب کتاب کنه خدا

نهایت یه چیزی با هیچان تعریف کنی 

همه با هم میگن هن

یخ 

یخ 

میشه بگی چی بودی و‌چه تغییری کردی گلم

من خودم ساده بودم ب شدت برونگرا پرحرف   همیشه بقیه رو ب خودم ترجیح میدادم الان شدم ی ادم هدفمند و درونگرا که کاریو ک درسته انجام میدم ب همه احترام میزارم ولی کوچکترین نقشی تو تصمیمات و اهدافم ندارن  الان اولویت زندگیم خودمم 

♾️🖇❤️

ادما رو اتفاقات تلخ و شیرین زندگیشون عوض میکنه

عوض اره مثلا من ادم کینه ای شدم درحالی که قبلا حتی متوجه نمیشدم طرف این حرفو باطعنه گفت یاجدی

ولی اخلاقایی مثل عصبی بودن دروغگو بودن نمیدونم این اخلاقا فک نکنم 

البته هرکسی نظری داره و محترمه😊

یاسمنم،۲۴سالمه ،تکنولوژیست جراحی های زیبایی،خیلی وقته کسی ازم جز سرکارم،خسته ام ،شیفتم،کاردارم والبته پول ندارم نشنیده😄 تاچندی پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بیشتر ببینید
عوض اره مثلا من ادم کینه ای شدم درحالی که قبلا حتی متوجه نمیشدم طرف این حرفو باطعنه گفت یاجدیولی اخل ...

بله چیزای ذاتی عوض نمیشن ولی شخصیت و اخلاق و تجربه عوض میشن 

♾️🖇❤️

یه فامیل داشتیم ۱۹سالش بود تازه نامزد بود با همه سلام و احوال پرسی میکرد همه رو خیلی تحویل می‌گرفت جوری که همه ازش تعریف میکردن 

چندروز بعد از عروسیش دیگه با کسی دمخور نشد اصلا سلام با زور میده

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید

ی هقده ای خشمگین و افسرده بودم الان اروم و با ارامش شدم افسردگیم هنوز هست ولی کمتر فک کنم دیگه ما بقی اش ثابته باید با دارو درمان کنم

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

بیشتر ببینید