2777
2789
الان‌بارداری؟شیریینیجات میخوردی؟من کلا از ترسم قطع کردم😑 اخه کمتر از یع ماه میشه بعد صبحونه گرفتم خ ...

ده روزه زایمان کردم ،آره خیلی ویارشدیدداشتم فقط کیک وشکلات میخوردم آخه دکتربهم نگفته بود قتدناشتات بالاس منم باخیال راحت شیرینی‌جات میخوردم تا۵ماهگی که متوجه شدم قندم رو۳۰۰رفته دیگه کارازرژیم گذشته بود 

ده روزه زایمان کردم ،آره خیلی ویارشدیدداشتم فقط کیک وشکلات میخوردم آخه دکتربهم نگفته بود قتدناشتات ب ...

وای خداروشکر به سلامتی زایمان کردی برا منم دعا کن،نه من خیلی حساسم کلا قطع کردم حتی چایی هم با یکی دو دونه توت میخورم دیگه،سر بارداری اولم هم اولش ۹۴ بود دکتر فرستاد دو‌مرحله ای که اون روی ۷۰ بود،اینم احتمالا دوباره بفرسته،ولی من وحشتناک وقت ازمایش استرس میگیرم همونم میگن قندو بالا میبره،من قبل بارداری شیریینیجات میخوردم ولی الان قطع کردم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ده روزه زایمان کردم ،آره خیلی ویارشدیدداشتم فقط کیک وشکلات میخوردم آخه دکتربهم نگفته بود قتدناشتات ب ...

الان دیابت گرفتی دیگه؟!

اقا تجاربتون رو در اختیار منی که اول راهم قرار بدید لطفا

وای خداروشکر به سلامتی زایمان کردی برا منم دعا کن،نه من خیلی حساسم کلا قطع کردم حتی چایی هم با یکی د ...

مممنونم عزیزم انشالله شماهم بسلامتی زایمان کنی ونینی بغل بگیری،خوب کاری میکنی حتما رعایت کن که اذیت نشی من بخاطردیابت ۳هفته زودترزایمان کردم

توی بارداری مقاومت به انسولین زیاده نباید شیرینیجات زیاد خورد کلا

اخه نمیدونستم قندم لب مرزه ،ویارشدیدداشتم فقط شکمم باریک سیرمیکردم وگرنه ازگشنگی تلف میشدم هیچی نمیتونستم بخورم

الان دیابت گرفتی دیگه؟!اقا تجاربتون رو در اختیار منی که اول راهم قرار بدید لطفا

عزیزم ده روزه زایمان کردم آره خیلی قندم بالارفت شما سعی کن رعایت کنی ،شیرینجات درحداعتدال بخور،سیب زمینی وماکارانی هم کمتراستفاده کن