2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر

227 بازدید | 12 پست

هفت سال بلاتکلیفم نه خونمو جدا میکنه نه کاری میکنه

چند ماه شهر دیگه ای ک همسرم اونجا کار میکنه هستیم

چند ماهم پیش مادرشوهر

الانم تو یه خونه و واحدیم همگی

تو این چند ماهی ک پیش مادرشوهر میموندیم چندین بار بیرونمون کردن میگن برید ولی شوهر به معنای واقعی از در بیرونش میکردن از پنجره میومد تو میگفت پدر مادرم پیرن گناه دارن باید پیششون باشیم بقیه داداشام جدان پدر مادرم فقط منو دارن و....... 

یه مدت گفتم میرم قهر تا خونه جدا نشه الکی گولم زد ک اره طلاهاتو بده زمین میخرم و درست میکنم و...... ولی گولم زد دروغ یود

خلاصه دیگ چند روز پیش  منو زد منم گفتم میرم بابام اومد 

گفتم عرضه نداره خونه جدا بسازی و... 

باز موندم بخاطر بچه هام

الان میگ تو حیاط مامانک خونه میسازم ( زوستا زندگی میکنم حیاط ها بزرگن) میگ دیواز نمیکشم اصلا فکرشون نکن نهایتش یه خونه میسازم تو حیاطشون

میگم اونا تجربهشو دارن اگ این همه خرج کردی باز بیرونمون کزدن چی؟ 

میگم اون حیاط ب اسم اوناس 

میگ تو حرف نزن ب تو ربطی نداره

میگ ب خودم مربوطه و.... 

چیکاز کنم؟ 

بخدا مغزم قفله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پدرومادرش چندسالشونه؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بیشتر ببینید