2777
2789

یکی خیلی وقت بود فالو داشتم تازگیا چند بار باهم حرف زدیم یعنی اون پیام میداد بعد بهم گفت میشه حضوری ببینمتون البته چند تا عکسم دیده بود ازم 

من چون دیدم از همه لحاظ خیلی ازم بالاتره انفالو ریموش کردم بدون اینکه بگم

چند روز بعد باز ریکوئست دادم میدونم خیلی ضایس ولی میخواستم یه برخورد بدی کنه ازش زده بشم خسته شدم انقد بهش فک کردم

میدونم کارم خیلی ضایع بود ولی دلم هیچجوره اروم نمیگرفت🥲

ولی اون وقتی قبول کرد باز انداخت به شوخی و چیز بدی نگفت حتی بهم گفت خوشگل و این طور چیزا

به نظرتون الان این گتدو جطوری جمعش کنم ضایع تر نشه؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
بیشتر ببینید

ماشاالله مودی جان🎀

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ماشاالله مودی جان🎀

😂😂بابا بخاطر مودی اینا نبود حس میکردم پیشش خیلی کمم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
بیشتر ببینید
😂😂بابا بخاطر مودی اینا نبود حس میکردم پیشش خیلی کمم

خب من کار ندارم چرت و پرت فکر کردی

چیجوری تغییر کرد فکرت

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بیشتر ببینید
خب بعدش میخوای چه کنی؟اذیتش نکن گناه داره

من اذیتش نکردم ازش خیلی خوشم میاد ولی اون از همه لحاظ از من خیلی بالاتره من خجالت میکشم ازش😭🤦🏻‍♀️

بیشتر ببینید
شعت

میدونم ضایس راهکار بده فقط

بیشتر ببینید
نباید ریمو میکردی😂 بعد چرا دوباره رفتی درخواست دادی🤣

بابا میدونم گند زدم ضایع بود میدونم ولی اون وقتی قبول کرد بازم مهربونه الان 

ولی خودم دارم از خجالت اب میشم

بیشتر ببینید
من اذیتش نکردم ازش خیلی خوشم میاد ولی اون از همه لحاظ از من خیلی بالاتره من خجالت میکشم ازش😭🤦🏻‍♀️

با اینکارات و بلاتکلیف بودنت حس بدی به طرف مقابل میدی

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
ببین اون حتی اگرم سر و صورتت رو عن بگیره و قهوه ای کنه بازم فکرش از سرت نمیوفته، پس بسوز و بساز ک با ...

نه میدونم یه چی میگفت ازش بدم میومد

مشکل اینه بعد اینکه باز قبول کرد هنوزم مهربونه 

الان حس بدی دارم باز

بیشتر ببینید