2777
2789
عنوان

عمل زیبایی بینی

140 بازدید | 28 پست

بهترین دکتر واسه عمل زیبایی بینی توی شهرکرد یا اصفهان اگر کسی راضی بوده معرفی میکنه و اینک اگر عمل کردین سال عمل و هرینه رو هم میشه بگین

چندتا دکتر توس تهران پیدا کردم ولی شرایط رفتن نیست...به نظرتون برم تهران بهتره یا توی این دو استان پیش یه متخصص خوب برم؟

دکتر سرور عالیه. اصفهانم هست هزینش نسبت به بقیه دکترها کمتره. من تهران رفتم خودم به بدبختی عمل کردم و خیلی دوراز جونت مثل سگ پشیمونم. با اینکه دکتر معروفی بود یبار میکشوندم اتل برداره. یبار بخیه بکشه یبار چکاب. یبار بخیه های بعدی. یعنی عقل الانم داشتم میرفتم پیش همون

دکتر سرور عالیه. اصفهانم هست هزینش نسبت به بقیه دکترها کمتره. من تهران رفتم خودم به بدبختی عمل کردم ...

محمد سرور؟

عمل زیبایی انجام میدن؟توس گوگل زده واسه حلق و بینی و اینا

آره شهر دور واسه عمل سخته

کسی رفته از آشناهاتون ؟که از کار ایشون راضی باشن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

محمد سرور؟عمل زیبایی انجام میدن؟توس گوگل زده واسه حلق و بینی و ایناآره شهر دور واسه عمل سختهکسی رفته ...

آره. انجام میده. هزینشم 55میگیره.منشیش خانم کاویانی بگو بهت تخفیف میده یا نه البته این قیمت من از قبل عید دارم. راه دور بخدا رفتم مثل سگ پشیمونم. یا تو شهر خودت برو یا یجایی که نزدیک تره. تهران راه های دور و میندازن آخرین نفر. دکتر خسته و کوفته. دستیاراش عمل می‌کنند بعدم بینی تو خراب می‌کنند خدا نکرده. اول بارم اولویت تنفست باشه. اونا ما شهرستانی‌ها و دهاتی میدونن

من الان لبم یه حالیه از وقتی عمل کردم. نمیدونم چکار کردن تو اتاق عمل و چی بهم گذشته که دوسه بار پرستاران اومدن سراغ مامانم و هی میگفتن مشکلی چیزی داره یا نه. بروز ندادن. آخر عملم هزینه بیشتر گرفتنخدا نگذره ازشون حروم باشه

آره. انجام میده. هزینشم 55میگیره.منشیش خانم کاویانی بگو بهت تخفیف میده یا نه البته این قیمت من از قب ...

اهاان ممنون عزیزم.تخفبف هم میده مگه؟

من همش استرس دارم از اینکه یا تنفسی خراب بشه یا خود دماغم بد بشه

سلام ممکنه بعد عمل بینی ، بینی کوتاه تر به نطر بیاد ؟ یا بعد از اینکه ورم بخوابه همه چی اوکی میشه ‌.؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

سلام ممکنه بعد عمل بینی ، بینی کوتاه تر به نطر بیاد ؟ یا بعد از اینکه ورم بخوابه همه چی اوکی میشه ‌. ...

سلام فک نکنم اگه دکتر خوب باشه کار بلد باشه یعنی بینی رو جوری درست میکنه ک به چهره بیاد.و اینکه الان قبل از عمل شنیدم عکست رو  عمل شده نشون میدن که ببینی چی میشه

ورم هم بینی گوشتی ۱سال تا ۱سال و نیم بعد و استخونی ۶ماه بعد ورم می‌خوابه

شما عمل کردی؟

سلام فک نکنم اگه دکتر خوب باشه کار بلد باشه یعنی بینی رو جوری درست میکنه ک به چهره بیاد.و اینکه الان ...

نه عزیزم عمل نکردم 

دنبال ی دکتر خوبم ، تا ی دکتر پیدا میکنم چند تا نظر منفی میخونم راجبش شک میکنم بعد 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

نه عزیزم عمل نکردم دنبال ی دکتر خوبم ، تا ی دکتر پیدا میکنم چند تا نظر منفی میخونم راجبش شک میکنم بع ...

عااا

دقیقا منم

شما کدوم استانی و کدوم دکترا پیدا کردی؟

راه دور هم زیاد انتخاب نکن چون سخته

عااادقیقا منمشما کدوم استانی و کدوم دکترا پیدا کردی؟راه دور هم زیاد انتخاب نکن چون سخته

تهرانم 

آره بابا اصلا بیرون تهران جور در نمیاد 

والا دکتر زیاد به گوشم خورده ، پوریوسف و همت و مفرد و الهه خرمی و بشارتی زاده و.... ولی موندم بین لینا 

بعد هزینه هم برام مهمه دیگه و هم کارش 

شما کدوم شهری؟  چند سالتونه ؟

مفرد و حذف کن از لیستت

چرااا؟ خیلی تعریف میکنن که