2777
2789
عنوان

عمل زیبایی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدومشون میخوای بری

معلوم نیست فعلا دارن تحقیق میکنم 

میشه بگی چرا از لیستم مفردو حذف کنم ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

رفتی مراقب باش شاخک هات حذف نکنند. حمیدرضا میری یا راستین

حمیدرضا منظورمه 

شاخک چیه ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

حمیدرضا منظورمه شاخک چیه ؟

فکر کردم اون یکی میگی. 

یسری شاخک ها داخل دما

غ مخصوص مرطوب نگهداشتن بینی و تصفیه هوای ورودی و گرم نگهداشتن داخل بینی هست. بینی که زیاد کوچک بشه میگن این شاخک هارو بعضی در میارن. نتیجه دماغ

ت همیشه خشکه و رطوبت نداره خون دما

غ میشی و اینکه آب ریزش بینی داری بدون اینکه بفهمی انگار عوارضشه

معلوم نیست فعلا دارن تحقیق میکنم میشه بگی چرا از لیستم مفردو حذف کنم ؟

نصوری هم خوبه تو لیست بگذاری. یه نگاه به کاراش بنداز. البته خودت میدونی. من فکر کردم اون یکی مفرد میگی. خودم مثل سگ دور از جونت پشیمونم از اینکه پیشش رفتم زده خراب کرده بعدم که اعتراص کنی نوبت نمیده. بده آخرین نفری. تازه روزایی می‌گذاره که اونایی که میان مشاوره نبینن

نصوری هم خوبه تو لیست بگذاری. یه نگاه به کاراش بنداز. البته خودت میدونی. من فکر کردم اون یکی مفرد می ...

چقدر دادی برای عمل بینیت؟

اسم کامل نصوری چیه ؟

تهرانم آره بابا اصلا بیرون تهران جور در نمیاد والا دکتر زیاد به گوشم خورده ، پوریوسف و همت و مفرد و ...

آهااا مفرد رو من دیدم کارش خوبه چند تا دکتر توی تهران دیدم ولی متاسفانه تهران نیستم و اذیت میشم بخوام بیام

هزینه اش که آره واقعا🥲

من از شهرکرد۱۹سالمه

من نزدیک 60 70 تومن.راضی نیستم از گلوشون پایین نره

اووه آدم اینقدر هزینه کنه آخرم بزنن دماغ رو خراب کنن شکلش رو باز میگی اشکال نداره باز عمل میکنم این ک تنفستو مشکل دار میکنن بدتره

آهااا مفرد رو من دیدم کارش خوبه چند تا دکتر توی تهران دیدم ولی متاسفانه تهران نیستم و اذیت میشم بخوا ...

من تهرانم 

دکتر خوب تو تهران میشناسی شما ؟

من تا مجبور نباشم زیر تیغ عمل نمیرم والا مگه چتونه به خدا فقط اعتماد به نفس ندارین دیگه هیچ مشکلی ندارین شاید سنتون بالا بره هزار تا دور از جون درد و مرض بگیرین همونو برو خوش بگذرون یه مسافرت رویایی برو یا لباس و لوازم مورد نیاز بخر خیلی کار های دیگه 

شاید باورتون نشه من اینار میگم فک نکنید چون مشکلی ندارم یا خدایی نکرده حسادت کردم 

مشکل من از همتون بیشتره من سه بار دماغم شکسته 

پول عمل هم دارم تو حسابم ولی تا به مشکل بر نخورم عمل نمیکنم همین جوری اعتماد. به نفسم فوران شده و دارم خیلی هم خوب زندگی میکنم دیگه فقط میخوام برم ابروهام میکرو کنم شیلدینگ لب بزنم موهام کراتینه کنم همین دیگه هیچی هیچی بسه هم طبیعی هم زیبا آها راستی لیزر هم حتما میرم 

شما چندسالته عزیزم؟آره چندتا دیدم ولی اینستاگرامه اسماشون یادم نیسترفتم دیدم برات میفرستم

من ۱۸ گلم 

آره لطف میکنی بفرستی عزیزم 💜🥲