یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
ببین عزیزم توان شما موقعیت مالی یک بخش هست روحیه بچه اولتون خیلی مهم تر هست مثلا دختر من 3سالش شده اصلا آمادگی را نداره بسیار روی من وپدرش حساس هست حتی روی عروسکاش با مشاور صحبت کردم فعلا صلاح نیست تا یکم بزرگتر بشه بچه اولت راهموآماده کن
عزیزم طبق تجربه شخصی میگم فاصله بین 3/5 تا 4 سال عالیه. قبلی از شیر و پوشک گرفته بشه کامل و تا حدودی از پس غذاخوردن و سرویس رفتن بر بیاد که همش نخواد دنبالش باشی، خوبه برای بارداری... همبازی هم میشن.. به سن حسادت و اسیب اگاهانه زدن هم نرسیدن هنوز
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮