2777
2789
عنوان

دختر دهه نودی من

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 27 پست
عادیه و با مانتو و کت میگرده

خوبه عزیزم به روز وشیک

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بیا دخترامونو عوض کنیم دختر منم متولد نود و کلاس هشتمه تمام لباساش لش 😪😪😪

خدا دخترتون رو حفظ کنه . سلیقه هاشون متفاوته ولی من خودمم از لش بدم میومد چون دخترانی و ظریف بودن رو میگیره از دختر دختر منم میگه خانومانه و خوش استایل تیپ میزنم دخترم دقیقا استایلش مثل تصویر پایینیه

اینکه نسبت به بقیه هم سن و ساله هاش متفاوت تر با اصالت تر و قشنگ تر استایل میکنه و دیدگاه متفاوتی دا ...

به شما رفته خب زیبا 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

قربونت عزیزممم😍❤️

😘😘خداحفظش کنه واست 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃