2777
2789

دعواتون سر چی بود

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب برای خونه زندگیتو ول کردی که حالا منتظرش باشی

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید

من همیشه به خودم قول دادم در صورتی میرم خونه بابام که دیگه بر نگردم

چون اگه قهر برم کل خانواده درگیر من میشن و دعوا گر میگیره 

یا شوهرم می‌ره بیرون یا من میرم پارک یا بالا پشت بوم

در لحظات خیلی حساس میرم دست مادرشوهرم میگیرم میارم میگم این تو و این پسرت بگو ببینم چیکار کنم

دعواتون سر چی بود

سلام ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنین

14 سالم بود عروس شدم ..لطفاً نپرسید چه قومیتی هستین ک‌همه دخترامون قربانی کودک همسری هستن

نه از بر و رو کم داشتم نه از خانواده همه چی تکمیل بودم یه عالمه خواستگار داشتم شانس بدم زن این بشر شدم 

همسر من پدر ندارع چند سال پیش فوت شده ..و فقط یه مادر داره و دوتا خواهر ک خونه های خودشون هستن 

تو یه دو طبقه زندگی میکنیم با مادرش 

مادرش اصلا انسان دخالت کاری نیست خواهراشم خوبن هیچ بدی ازشون ندیدم 

تنها مشکل من خودشه 😭 هزار بار دعوا کردیم ک بخام یکی یکی مشکلات رو بگم باید یک ماه چت کنم 

خانواده من انقد احترام همسر من رو دارن بخدا خودم بعضی وقتا خجالت میکشم🥲تا الان ک 19 سالمه چند بار قهر کردم ...الآنم امروز صبح بخاطر 500 تومن پول دعوا کردیم بلند شد دست رو بلند کرد با مشت زد تو سرم و منو انداخت بیرون از خونه .. منم ب بابام زنگ زدم اومد دنبالم اومدم قهر و البته طلاق 

لطفاً راهنمایی کنین از کجا شروع کنم چیکار کنم ..

نمیخام اصلا برگردم ..

سلام ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنین14 سالم بود عروس شدم ..لطفاً نپرسید چه قومیتی هستین ک‌همه دخترا ...

اوضاع مالی همسرت چطوره

میخوای طلاق بگیری بابتش مطمئنی

همیشه کتکت میزنه عصبیه کلا؟

والا خودت نجات بده تو ۱۹ سالگی این همه عذاب

خانوادت پشتتن چون زود هم ازودواج کردی افکار سنتی ندارن که عیب باشه براشون طلاق؟

مهریه داری؟ میخوای ببخشی؟

اوضاع مالی شوهرت چطوره خسیسه؟

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
اوضاع مالی همسرت چطورهمیخوای طلاق بگیری بابتش مطمئنیهمیشه کتکت میزنه عصبیه کلا؟والا خودت نجات بده تو ...

اوضاع مالیش‌ خوبه ..

نمی‌دونم مطمئن نیستم هم متنفرم ازش همم حس وابستگی دارم 

همیشه نه..4 سال قبل هیچ وقت دست روم بلند نکرد ولی نزدیک یک ساله دعوا میکنیم منو میزنه🫠می‌دونم پشیمونم میشه ولی میزنم

خانوادم مامانم خیلی پشتمه ..بابام ولی یکم بیخیال..افکار سنتی ک چرا بخصوص ی عالمه دشمن داریم🥹

مهریه دارم 114 تا سکه ..نه مهریمو نمیبخشم

بچه هم ندارم 

خسیس نیست ..لج می‌کنه همش خیلی غرور داره 

از نظر خرج خورد و خوراک و خونه و لباس و اینا اوکیه..

ولی مثال بعضی وقتا میگم پول بده زورش میاد ...زود عصبی میشه فکر می‌کنه میخام پولو چیکار کنم ‌.خسته شدم از کاراش💔

همش اخموعه‌..نمی‌دونم واقعا نمی‌دونم 

هیچ وقت قهر نکنین از خونه نیاین بیرون که عزت و احترامتون از بین میره

شوهر خواهر من داستانها بود تا طلاقم رفتن یه خانومی کمکمون کرد همه کاراشون با آیات و قرآنو ایناس ۰۹۲۲۴۹۴۳۲۳۷ خانوم حسینی
درست شده حسااابی