2777
2789

وای چرا هی میگید از الان به فکرشی؟ 

خب ادم باید فکر همه جا رو بکنه خوبه وفتی کار از کار گذشت بیاد بگه چطوری پس بگیرم؟ 

اون موقع همین شما میگین میخواستی موقع سند زدن بپرسی

عزیزم یه مشاور حقوقی پیدا کن یا از هوش مصنوعی بپرس

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا آدم باید هر احتمالی تو آینده ش بدهخیلی دیدم چه مرد چه زن، همسرشون کل اموال و برداشته رفته در ...

این دیگه منفی نگری جذب انرژی منفی .اگه به همسرش اعتماد نداره خرید خونه جدید ریسک

ب هرچی فکر کنی سرت میاد.

اینو من نمیگم قانون کائنات اینو میگه.

خالم کل طلاهاشو بعد عروسی میداد مادربزرگم نگه داره میپرسیدیم چرا میدیشون دست مادربزرگ و ازش استفاده نمیکنی میگفت شاید یهو اتفاقی افتاد از خونه بیرونم کرد شوهرم و بعد طلاقم داد حداقل این طلاهارو داشته باشم پیش مادرم.....

دقیقا چند سال بعد همین براش اتفاق افتاد

چرا به فکر طلاقی؟میدونی به هر چی فکر کنی ، جذبش می کنی؟

پدرم 50تومن پس اندازداشت همیشه زن بابام میگفت بزاربمونه براوقت مریضیت پدرسالم ماسکته کرد50میلیون کامل خرج مریضیش شد راس میگن به هرچی فک کنی میادسراغت

اگه به نام شخص غریبه اس و ازاون به تو منتقل میشه و جایی از هبه بودن قرارداد از سمت شوهرت قید نشه اوک ...

هبه که نیست چون خودمم دارم پول میزارم و طلاهامو میدم نصف پول خونه جدید با هزینه منه