2777
2789
خودت جواب خودتو دادی که 😁

در جواب اون دخترایی که میگن چرا از الان به فکر طلاقی چرا بهش فکر میکنی چرا انرژی منفی میدی 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در جواب اون دخترایی که میگن چرا از الان به فکر طلاقی چرا بهش فکر میکنی چرا انرژی منفی میدی

جوابارو ببینی واقعا متاسف میشی بخاطر یه سوال و یه راهنمایی حس بد و انرژی بد حرفای سمی دقیقا کجاش بود متوجه نشدم . ادم باید محتاط پیش بره تا اینده خوبی داشته باشه و حس خوب و انرژی خوب در انتظارش باشه قطعا کائناتم از کار من راضیه و بهترینارو سر راه من قرار میده ماها باید اول از همه خودمون به فکر خودمون و حال خوبمون باشیم خب این کارم باعث حال خوب من در اینده اس و خیالم راحته 😁 

میدونید چی باید قید بشه تو سند ؟ یا چیکار کنم ؟

هیچی شما لازم ندارین قید کنید سند بنام خودتون حالا یک دانگ سه دانگ مهم نیست مهم اینه که بابتش ذکر نشه حواستون هم باشه واصلا هم شفاهی نگین یک وقت بابت مهریه 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید