2777
2789
عنوان

پسر به حرف مامانش میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 41 پست
نه عزیزم چه تیکه ای مگه نمیگین مامانشون یکم کوتاه اومده بعدشم اکثر مواقع خونواده کوتاه میاد

چون من مطلقه هستم مامانش مشکل داره 

پسر هم مونده منو ول کنه دل رفتن نداره منو بگیر نمیخواد دل خانوادش بشکونه منم موندم بمونم یا تمومش کنم حقیقتا دوستش دارم

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

البته منم به این نتیجه رسیدم ولی چون شناختی از مامانش ندارم نمیتونم درست تصمیم بگیرمپسر هم سعی مبکنه ...

والا اونایی که از اول پدر شوهر مادر شوهر عاشق و شیفته عروسن تهش وا میدن وای به حال اینا که هنوز شروع نشده گارد دارن

والا اونایی که از اول پدر شوهر مادر شوهر عاشق و شیفته عروسن تهش وا میدن وای به حال اینا که هنوز شروع ...

تنها دلیلشون اینه ک من قبلا جداشدم الان موندم بمونم یا برم 

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

من بودم وقتمو حروم یه آدم اشتباه نمیکردم شاید خودش خوب باشه ولی خانواده هم همونقدر مهم و تاثیرگذاره

خانواده خوب و با آبرویی داره شغل خوب داره دوستش دارم خودمم میدونم اشتباه اما نمیتونیم از هم بکنیم نهایتا یه هفته کات دویاره روز از نو روزی از نو

خانواده خوب و با آبرویی داره شغل خوب داره دوستش دارم خودمم میدونم اشتباه اما نمیتونیم از هم بکنیم نه ...

مادرشوهرم سر همین مطلقه بودن من مخالف بود شوهرم عاشق شده بود و ازدواج کردیم و الان دارم کارهای طلاق رو میکنم خوب فکر کن 

چجوری رابطتتون رو کشوند مادر شوھرت بہ طلاق

شوهرم خیلی خوب بود خیلی کم کم شروع کردن که مادرشوهرم گفت  همسایه ما خانوادش ی شهر دیگن سالی ی بار میره تو چرا می‌خوای هرماه بری؟ اینم بگم فاصله ما با شهر مامانم یک ساعته. بعد خودم کارمندم ی لباس میخریدم میگفت چقد پس انداز داری بده شوهرت خونه بخره فلان عروس همه چیش رو داد شوهرش 

کم کم شوهرم منو نبرد دیدن خانوادم نزاشت اونا بیان قطع ارتباط کامل. من بازار نبرد بیرون نبرد هیچ جا هیچ جا نبرد از سرکار برام مرخصی گرفت. بد بدل سد و  الان هم دارم تو شهر غریب زجه میزنم هیچ کس نیست 

شوهرم خیلی خوب بود خیلی کم کم شروع کردن که مادرشوهرم گفت همسایه ما خانوادش ی شهر دیگن سالی ی بار می ...

پس شما جدا بشی در واقع برندہ شدی تا بازندہ چون بچہ ننہ درست نمیشہ دیگہ 

خونہ ماشین ھم دارہ آیا

شغلش چیہ 

پس شما جدا بشی در واقع برندہ شدی تا بازندہ چون بچہ ننہ درست نمیشہ دیگہ خونہ ماشین ھم دارہ آیاشغلش چی ...

دارمارایی طلاق رو کم کم انجام میدم. هردو ما کارکند رسمی هستیم همکاریم😔من خونه دارم اما اون هیچی نداره فقط ی ماشین قراضه داره

دارمارایی طلاق رو کم کم انجام میدم. هردو ما کارکند رسمی هستیم همکاریم😔من خونه دارم اما اون هیچی ندا ...

با ماشین قراضش اونقدر خودشیفتہ 

این خود شیفتہ ھاا بچہ ننہ ادم نابود میکنن 

چرا ناراحتی گور بابای حرف مردم 

کارھای طلاقت کن جدا شو 

بعد از جدا شدن تا مدتھاا تو رابطہ نرو تا اینکہ کتاب زنان زیرک کامل بخونی بعد برو تو رابطہ اونم عقد نکن نامزد تا شناخت پیدا کنی بعد ازدواج کن 

با ماشین قراضش اونقدر خودشیفتہ این خود شیفتہ ھاا بچہ ننہ ادم نابود میکنن چرا ناراحتی گور بابای حرف م ...

خواهر چه ازدواجی من دیگه نابود شدم من نمیتونم دیگه بلند شم. الان قهر کرده سر هیچی باور کن هیچی نگفتم رفته تو اتاق چندروزه منو بحساب نمیزاره. من تو شهر غریب دارم دق میکنم. ماه بعد جدا میشم اما میلی به جدایی هم ندارم نه دل زندگی دارم نه دل جدایی