ننه_غرغروک مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 5554 عنوان پسر به حرف مامانش میکنه 349 بازدید | 41 پست پسری ک مامانش از اولش با رابطش با دختر مخالف بود اما پسر دخترو ول نکرد و الان بین مادرش و دختر مونده یعنی ن میتونه از دختر دل بکنه ن میتونه جلوی مامانش واسته به نظرتون تهش میگیره یا نه اینم بگم ک الان مامان پسر یه کوچولو پذیرفته و مثل اوایل گیر نیست ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در پی 1404/01/19 | 04:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کمد_دیواری۴۵۶۷ عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 4185 خب وگه خوب شده پس نیتونه ادامه بدهاگه دوسش داری باید پسر رو خیلی خام و وابستع کنی. کم کم مادره کوتاه میاد
پسرفندوقیم عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 10605 اگه پسری بخواد دختریو خداام بیاد پایین بگه نمیشه پسره کار خودشو میکنه فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️
ننه_غرغروک مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 5554 خب وگه خوب شده پس نیتونه ادامه بدهاگه دوسش داری باید پسر رو خیلی خام و وابستع کنی. کم کم مادره کوتاه ... چجوری میتونم وابسته کنم ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در پی
لیمو_عمانی عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1034 اگر انتخاب پسره درست و عقلانی باشه بالاخره مامانه هم راضی میشه ولی اگه چشم و گوششو بسته باشه و انتخاب خوبی نباشه مطمئن باش مادره نظر پسرشو عوض میکنه
ننه_غرغروک مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 5554 اگه پسری بخواد دختریو خداام بیاد پایین بگه نمیشه پسره کار خودشو میکنه سنش پایین و اینکه زیادی مامان دوست ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در پی
کمد_دیواری۴۵۶۷ عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 4185 چجوری میتونم وابسته کنم خیلی به خودت اهمیت بدی. زیاد دم دستی نباشی برا پسره. چطوری اشنا شدین باهم؟
ننه_غرغروک مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 5554 اگر انتخاب پسره درست و عقلانی باشه بالاخره مامانه هم راضی میشه ولی اگه چشم و گوششو بسته باشه و انتخا ... قبلا اصلا نمیگذاشت پسرش بیاد منو ببینه و سر و صدا میکردالان میفهمه اما چندان بع روی خودش نمیاره انگار ک نفهمید ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در پی
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 42026 ببین از من میشنوی بی خیال این پسر شو حتی ازدواجم بکنید چون مادرش از شما خوشش نمیاد زندگیتون جهنم میشه بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ننه_غرغروک مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 5554 خیلی به خودت اهمیت بدی. زیاد دم دستی نباشی برا پسره. چطوری اشنا شدین باهم؟ از طریق یکی از دوستان پسر مال یه شهر دیگس ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در پی
ننه_غرغروک مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 5554 قطعا میگیره شک نکن الان جدی گقتی یا تیکه انداختی 😅 ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در پی
ننه_غرغروک مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 5554 ببین از من میشنوی بی خیال این پسر شو حتی ازدواجم بکنید چون مادرش از شما خوشش نمیاد زندگیتون جهنم میش ... از من بدش نمیاد چون مطلقه هستم مشکل داره ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در پی
لیمو_عمانی عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1034 قبلا اصلا نمیگذاشت پسرش بیاد منو ببینه و سر و صدا میکردالان میفهمه اما چندان بع روی خودش نمیاره انگا ... خب نمیشه خیلی به این رفتار دلخوش کرد شاید منتظره خود پسرش کم کم خسته بشه یا مثلا یه جا سرش به سنگ بخوره و پشیمون بشه البته جسارت به شما نشه من دارم از دید مادره نگاه میکنم
ننه_غرغروک مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 5554 خب نمیشه خیلی به این رفتار دلخوش کرد شاید منتظره خود پسرش کم کم خسته بشه یا مثلا یه جا سرش به سنگ بخ ... البته منم به این نتیجه رسیدم ولی چون شناختی از مامانش ندارم نمیتونم درست تصمیم بگیرمپسر هم سعی مبکنه حساسیت مامانش رو کم کنه و یه کوچولو منو قاییم مبکنه چون وقتی فهمیدن با منه جنگ راه انداختن مامان و باباش ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در پی