2777
2789
عنوان

پسر به حرف مامانش میکنه

349 بازدید | 41 پست

پسری ک مامانش از اولش با رابطش با دختر مخالف بود اما پسر دخترو ول نکرد 

و الان بین مادرش و دختر مونده یعنی ن میتونه از دختر دل بکنه ن میتونه جلوی مامانش واسته به نظرتون تهش میگیره یا نه 

اینم بگم ک الان مامان پسر یه کوچولو پذیرفته و مثل اوایل گیر نیست 

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وگه خوب شده پس نیتونه ادامه بدهاگه دوسش داری باید پسر رو خیلی خام و وابستع کنی. کم کم مادره کوتاه ...

چجوری میتونم وابسته کنم 

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

اگه پسری بخواد دختریو خداام بیاد پایین بگه نمیشه پسره کار خودشو می‌کنه

سنش پایین و اینکه زیادی مامان دوست

اگر انتخاب پسره درست و عقلانی باشه بالاخره مامانه هم راضی میشه ولی اگه چشم و گوششو بسته باشه و انتخا ...

قبلا اصلا نمیگذاشت پسرش بیاد منو ببینه و سر و صدا میکرد

الان میفهمه اما چندان بع روی خودش نمیاره انگار ک نفهمید

ببین از من میشنوی بی خیال این پسر شو حتی ازدواجم بکنید چون مادرش از شما خوشش نمیاد زندگیتون جهنم میشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خیلی به خودت اهمیت بدی. زیاد دم دستی نباشی برا پسره. چطوری اشنا شدین باهم؟

از طریق یکی از دوستان پسر مال یه شهر دیگس

ببین از من میشنوی بی خیال این پسر شو حتی ازدواجم بکنید چون مادرش از شما خوشش نمیاد زندگیتون جهنم میش ...

از من بدش نمیاد چون مطلقه هستم مشکل داره

قبلا اصلا نمیگذاشت پسرش بیاد منو ببینه و سر و صدا میکردالان میفهمه اما چندان بع روی خودش نمیاره انگا ...

خب نمیشه خیلی به این رفتار دلخوش کرد 

شاید منتظره خود پسرش کم کم خسته بشه یا مثلا یه جا سرش به سنگ بخوره و پشیمون بشه 

البته جسارت به شما نشه من دارم از دید مادره نگاه میکنم 

خب نمیشه خیلی به این رفتار دلخوش کرد شاید منتظره خود پسرش کم کم خسته بشه یا مثلا یه جا سرش به سنگ بخ ...

البته منم به این نتیجه رسیدم ولی چون شناختی از مامانش ندارم نمیتونم درست تصمیم بگیرم

پسر هم سعی مبکنه حساسیت مامانش رو کم کنه و یه کوچولو منو قاییم مبکنه چون وقتی فهمیدن با منه جنگ راه انداختن مامان و باباش